ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.1.11

Κράξιμο και σε μεγαλοδημοσιογράφο..Άγνωστος πελάτης έβρισε και περιέλουσε με κρασί τον Παπαχελά

Ότι το κλίμα και κατά των δημοσιογράφων στην κοινωνία βαραίνει είναι γνωστό και το βλέπουμε όλοι καθημερινά. Δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός τόσο θα γίνεται και χειρότερο, ιδιαίτερα όταν η ανεύθυνη συμπεριφορά ορισμένων, κυρίως τηλεοπτικών, συνεχίζεται. Θύμα του γενικότερου κλίματος που έχει επικρατήσει έπεσε παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς, ο οποίος προπηλακίστηκε από αγνώστους ενώ βρισκόταν σε ταβέρνα με φίλους του.
Το επεισόδιο έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα στη Βασιλίτσα Γρεβενών, όπου ο καλός συνάδελφός βρέθηκε με παρέα σε ταβέρνα του χωριού Σπήλαιο. Ένας άγνωστος πελάτης τον πλησίασε και αφού τον έβρισε αναίτια, έφθασε στο σημείο να του πετάξει και το κρασί στο πρόσωπο. Ακολούθησε πανδαιμόνιο μέσα στην ταβέρνα, αλλά ο διευθυντής της «Καθημερινής», ο οποίος ας σημειωθεί δεν έχει προκαλέσει με τα σχόλιά του, αντέδρασε με ψυχραιμία και έτσι δεν προκλήθηκε γενική σύρραξη! Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας φώναξε την αστυνομία, αλλά όπως μας είπαν αυτόπτες μάρτυρες δεν δόθηκε συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα και έτσι το θέμα έληξε εκεί.
Είναι πάντως ένα θέμα αυτή η επίθεση στον διευθυντή της «Καθημερινής», αφού δείχνει ότι ακόμη και έγκυροι δημοσιογράφοι, όπως είναι ο Παπαχελάς, μπορεί να βρεθούν στο στόχαστρο αγανακτισμένων πολιτών για τους γνωστούς λόγους που αυτή την περίοδο βρίζουν και τους δημοσιογράφους, εκτός από τους πολιτικούς. Ίσως αιτία για το συγκεκριμένο επεισόδιο να είναι οι σκληρές φιλελεύθερες θέσεις που εκφράζει πολλές φορές γενικότερα το Συγκρότημα του Φαλήρου, τόσο στην εφημερίδα όσο και στο ραδιόφωνο (ΣKAΪ 100,3), που πρωτοστατεί στις επιθέσεις εναντίον εργαζομένων αλλά και ολόκληρων κοινωνικών τάξεων.

Πλήρωσε δηλαδή ο Αλέξης τον πολιτικό φανατισμό που βγάζουν, με ευθύνη της ιδιοκτησίας, τα ΜΜΕ του Συγκροτήματος και από αυτή την πλευρά έχει τη συμπαράστασή μας. Κρίμα που σ’ αυτή την κρίση τα ΜΜΕ βρίσκονται στο πεδίο έντονης κριτικής και μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.
το Ποντίκι

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό έπρεπε να γραφτει αλλιώς, πιο έγκυρα, όχι δημοσιοκαφρικά...

ΑΝΤΩΝΗΣ είπε...

πολυ εγκυρος δημοσιογραφος...πολυ μου αρεσε αυτο!!!ο σταθμαρχης της CIA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΤΥΧΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΦΛΙΤ!!!!
ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟΥ ΦΑΝ ΠΑΡΚ,ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΑ ΤΟ ΧΟΤ ΝΤΟΓΚ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΕΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ!!!