ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.1.11

Ο πιο καλός ο μαθητής

Τελικά το κόλπο να λες από την μία "λεφτά υπάρχουν" και από την άλλη "καταρρέουμε" πιάνει και ανάποδα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να διεκδικεί τον τίτλο του πρωτοδιδάξασα αλλά από ότι φαίνεται στο πρόσωπο του υπάρχουν και άλλοι που βρήκαν τον μέντορα τους.
Τελευταίο παράδειγμα ο νέος δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης που από τις δηλώσεις του τύπου «Δε θα έχετε να πληρώσετε μισθούς από τον Ιανουάριο» μέχρι και τους χαρακτηρισμούς για τα οικονομικά του δήμου ως «δημιουργική λογιστική», «λογιστική αλχημεία» και «η οικονομική κατάσταση του Δήμου είναι τραγική», ξαφνικά σήμερα μετά το τέλος της συνάντησης του με τον Ραγκούση δήλωσε πως «σε γενικές γραμμές η οικονομική κατάσταση του δήμου αν και δεν είναι η καλύτερη δεν είναι κακή»!!

Τι έγινε ρε Καμίνη τελικά λεφτά υπάρχουν;
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: