ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.1.11

Φωτογραφίζουν τους πολίτες που δεν πληρώνουν διόδια

Πληθαίνουν οι πολίτες που δεν πληρώνουν διόδια, έντονες οι διαμαρτυρίες για τις νέες αυξήσεις
Φουντώνει η κόντρα ανάμεσα στου πολίτες που δεν θέλουν να πληρώσουν διόδια και τις εταιρείες, στις οποίες έχει παραχωρηθεί ο αυτοκινητόδρομος. Την ώρα που διογκώνεται η τάση των οδηγών που δεν επιθυμούν να πληρώσουν το σχετικό (αυξημένο) αντίτιμο, οι εταιρείες εκμετάλλευσης των εθνικών δικτύων περνούν στην αντεπίθεση φωτογραφίζοντας τα οχήματα αυτά. Η ανυπακοή έρχεται ως άμεση συνέπεια των νέων αυξήσεων στις τιμές των διοδίων, εξαιτίας της αναπροσαρμογής του Φ.Π.Α., που καθιστούν πλέον απαγορευτικές τις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο. Παράλληλα, οι οργανώσεις των πολιτών που αντιτίθενται στην καταβολή του διοδίου αναμένεται να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, καθώς έχουν προαναγγείλει για την Κυριακή 9 Ιανουαρίου τον μαζικό αποκλεισμό όλων των σταθμών από τη Θεσσαλονίκη μέχρι και την Καλαμάτα.
Σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος λειτουργίας της εταιρείας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», Γιάννης Νασούλης, δήλωσε ότι «στο εξής ο χρήστης θα φωτογραφίζεται και η αρμόδια αρχή του Δημοσίου θα αποστέλλει στην εταιρεία τα στοιχεία του- μετά και την απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Τότε η εταιρεία θα ενημερώνει τον οδηγό πως έχει 15 ημέρες να πληρώσει το αντίτιμο του διοδίου, αλλιώς μετά το πέρας των δύο εβδομάδων, θα εκδίδεται διαταγή πληρωμής για το αντίτιμο του διοδίου και το 20πλάσιό του ως πρόστιμο». 

sofokleousin

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

20πλάσιο πρόστιμο για όσους δεν πληρώνουν διόδια
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/20.html
Σε καποιο σημειο αυτη η ανακοινωση απειλει και με τον Τειρεσια !
Πιο κατω δε ...
<>
Βλεπει κανεις να αναφερεται σε καποιον νομο ο κ.Νασουλης ?
Τον Κορινθου - Πατρων -πυργου τον πρωτοππερασα το 1992. Και τοτε ακομη υπηρχαν διοδια. Τα δε ατυχηματα συχνα οπως και τωρα. Το μονο που ειδα πριν 4 χρονια να εχει γινει. ειναι ενα κομματι εξω απο την Πατρα. Διοδια ομως εισπρατουν ακομη.Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.
Γνωριζουμε δε ολοι οτι με βαση οδηγια της ΕΟΚ οι προδιαγραφες για να λεγετε καποιος "Αυτοκινητοδρομος" ειναι καθορισμενες. Σ`αυτον τον δρομο δεν υπαρχουν τετοιες προδιαγραφες. Η παρανομια προς ωφελος των εργολαβων με την στηριξη των πολιτικων παει συννεφο.
Το ιδιο και στο πεταλο. Οκ,να πληρωσουμε βρε αλητες, αλλα τι ? Την μακετα ?

Ανώνυμος είπε...

Για τους κάθε λογής Νασούληδες ή ομοίους τους υπάρχει και άλλη οδός για να συνετιστούν