ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.1.11

ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΝΑΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ

Με Χριστιανικό αίμα γιόρτασαν την πρωτοχρονιά στην Αίγυπτο.
Αίμα που χύθηκε στο όνομα της επιβολής του ισλαμισμού.Οι καταδίκες για την αποτρόπαια πράξη που ήρθαν σχεδόν από όλο τον κόσμο δεν μειώνουν σε τίποτα τις ευθύνες των δυτικών κυβερνήσεων που μπροστά στην συνεχή και διογκούμενη επίθεση φανατικών ισλαμιστών όχι μόνο κατα της ζωής αλλά και του ίδιου του πολιτισμού περιορίζεται στα αμερικανικά συμφέροντα.
Ενοχος για άλλη μια φορά όπως αφήνουν να εννοηθεί είναι η Αλ Κάιντα.Μια οργάνωση που "επιχορηγήθηκε" την δεκαετία του 80 και 90 απο τις ίδιες τις ΗΠΑ και που τώρα χρησιμοποιείτε ως ο "παγκόσμιος τρομοκράτης".
Επι της ουσίας η Αλ Κάιντα έχει γίνει το άλλοθι της ανικανότητας των δυτικών κυβερνήσεων να προστατέψουν τους πολίτες τους αλλα και των μουσουλμανικών κυβερνήσεων που ανέχονται ή ακόμα και υποθάλπτουν φανατικούς ισλαμιστές.
Κανένα φυσικά μέτρο δεν μπορεί να γλυτώσει έναν πιθανό στόχο...τον οποιοδήποτε στόχο απο έναν αποφασισμένο εκτελεστή.
Και εδω είναι το πρόβλημα αφου η λεγόμενη "μάχη κατά της τρομοκρατίας" δεν μπορεί ποτέ να έχει αποτελέσματα εαν πρώτα δεν χτυπηθεί η ρίζα του προβλήματος που δεν είναι άλλη απο την νοοτροπία,τον φανατισμό και τις ίδιες τις διδαχές διαφόρων ιμάμηδων που ζητούν ως αντάλλαγμα για την επόμενη ζωή χριστιανικό αίμα.
Υπάρχουν αρκετές χώρες που υποθάλπουν τέτοιες νοοτροπίες που είναι βέβαιο πως κάποια στιγμή θα "γεννήσουν" δολοφόνους.
Υεμένη,Αφγανιστάν,Πακιστάν,Σαουδική Αραβία,Ιράν,Ιρακ ακόμα και η Τουρκία που θα μπορούσαμε να πούμε πως συντηρεί για δικούς της λόγους εναν "κοιμώμενο" ισλαμισμό.Χώρες που εδω είναι το...παράδοξο ελέγχονται πλήρως οι κυβερνήσεις τους απο τις ΗΠΑ.
Ομως η απουσία ή μη θέληση για αποφασιστικό χτύπημα στην νοοτροπία επιτρέπει όχι μόνο την συνέχιση του προβλήματος αλλά και την συνεχή διόγκωση του.
Ο κανόνας που λέει ότι ποτε δεν ξεκινάς έναν πόλεμο που δεν μπορείς να κερδίσεις...
Είναι γραμμένος για αυτή την περίπτωση.
Μυστικές υπηρεσίες και σύγχρονα όπλα έχουν επιστρατευθεί σε αυτό τον πόλεμο που όμως έχει εντελώς λάθος στόχους.
Ο έλεγχος των πλουτοπαραγωγικών πηγών και οι ανοικοδομήσεις κρατών απο δυτικές εταιρείες που αποφέρουν δις δολλάρια κανένα κέρδος δεν αποφέρουν για τους χριστιανικούς λαούς.Αντιθέτως δίνουν στην παγκόσμια τάξη και νεα εφόδια ώστε να τους δυναστεύει.
Παράλληλα δίνει και μια ψευδαίσθηση ενός κινδύνου που πρέπει να υπάρχει και να συντηρείται ώστε να υπάρχει άλλοθι άλλα και το "αντίπαλο δέος" που ευθύνεται.
Ο κίνδυνος βέβαια είναι υπαρκτός αλλά όσο αφορά το πραγματικό πρόβλημα ποια είναι η πολιτική που ακολουθούν οι δυτικοί;
Καταρχάς επιτρέπουν σε μουσουλμανικές κυβερνήσεις να κάνουν τα "στραβά μάτια".
Επιτρέπουν τη εισβολή εκατομμυρίων μουσουλμάνων στα ευρωπαϊκά εδάφη.
Οι οποίοι φέρνουν μαζί τους αυτό που θα έπρεπε να χτυπηθεί αμείλικτα.
Δηλαδή την νοοτροπία....Και όχι μόνο την ανέχονται αλλά πολλοί εξ αυτών προπαγανδίζοντας την "ανεκτικότητα" ζητούν απο τους πολίτες τους να την αποδεχθούν ως διαφορετικό τρόπο ζωής.
Επιπλέον είναι προκλητικός ο τρόπος παροχής ασύλου και η έκδοση ιθαγένειας με κυκλώματα δικηγόρων που βγάζουν αστρονομικά ποσά αδιαφορώντας ποιοι είναι αυτοί που τα λαμβάνουν.Τρανό παράδειγμα οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο που 1 εκ των συλληφθέντων είχε πάρει βρετανική υπηκοότητα.
Και όχι μόνο αυτό....Η επίθεση στην Αίγυπτο έγινε όπως λέχθηκε επειδή οι χριστιανοί υποτίθεται πως περιόρισαν δυο γυναίκες που ασπάστηκαν το Ισλάμ.
Σε αντιδιαστολή η "προοδευτική" δύση παρουσιάζει τέτοιες περιπτώσεις ακόμα και σε τηλεοπτικές εκπομπές με τους σύγχρονους γενίτσαρους να αυτοδιαφημίζονται και να δηλώνουν πόσο ευτυχισμένοι είναι που αλλαξοπίστησαν.
Με λίγα λόγια οι δυτικές κυβερνήσεις "μάχονται" την τρομοκρατία σε Αφρική και Ασία αδιαφορούν όμως για τις επιπτώσεις που έχουν στις ίδιες τους τις χώρες όχι τόσο τα χτυπήματα αλλά η πολιτική τους που δίνει άσυλο σε εξτρεμιστές, φανατικούς ιμάμηδες αλλά και απλούς πολίτες που μεταφέρουν μαζί τους το "μικρόβιο" της επιβολής του ισλαμισμού με καθε τρόπο.
Αν μπορούμε να κάνουμε κάποιο παραλληλισμό θα λέγαμε πως αυτοί οι "άνθρωποι" είναι οι σύγχρονοι σταυροφόροι.Πρέπει να καταλάβουμε πως αυτό που έχει μείνει ως κατάλοιπο μετά τόσους αιώνες στα μουσουλμανικά κράτη και αναφέρουν μέχρι σήμερα για να περιγράψουν το απόλυτο κακό.
Αυτό ακριβώς τον "σταυροφορικό αγώνα" έχουν ως λογική οι συγκεκριμένοι.
Και κανένας στρατός ή νόμος δεν πρόκειται να τους σταματήσει εαν η Δύση δεν αποφασίσει να αφήσει κατα μέρος τα περί ανεκτικότητας και να αντιδράσει χτυπώντας το κακό στην ρίζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: