ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.1.11

ΕΕΕ: Να υπαχθεί στο ΥΘΥΝΑΛ το Λ.Σ...ΥΘΥΝΑΛ: Ευήκοον ους από τον Πρωθπουργό στα αιτήματα της ΕΕΕ


Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με το προεδρείο της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών παρουσία του υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, Γιάννη Διαμαντίδη.
Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με το προεδρείο της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, παρουσία του υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, Γιάννη Διαμαντίδη.
«Σε μια δύσκολη συγκυρία για τον τόπο μας η ναυτιλία είναι ο βασικότερος οικονομικός μοχλός ανάπτυξης της πατρίδας μας», σημείωσε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο κ. Διαμαντίδης, «και μέσα σε αυτό το πλαίσιο η Ενωση έθεσε τις απόψεις της και τα αιτήματά της και ο πρωθυπουργός τις άκουσε με πολύ καλό τρόπο και πολύ ανοιχτό μυαλό».
«Συμφωνήσαμε σε πολλά πράγματα», πρόσθεσε, «και κυρίως στο σημαντικότερο, που είναι η συνεχής συνεργασία και επαφή του πρωθυπουργού -μέσω του υπουργείου- με την Ενωση για την υλοποίηση των στόχων που θέσαμε».
Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των αιτημάτων της ΕΕΕ ήταν η αναβάθμιση της ναυτικής εκπαίδευσης, καθώς και να αντιμετωπίζονται όπως οι ξένες επενδύσεις, τα εφοπλιστικά κεφάλαια που εισάγονται για επενδύσεις ξηράς στην Ελλάδα.
Τέλος, οι εφοπλιστές έθεσαν το ζήτημα του Λιμενικού Σώματος και συγκεκριμένα της υπαγωγής του στο υπουργείο Ναυτιλίας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κυβέρνηση ετοιμάζει νομοσχέδιο για τη μετατροπή του Πειραιά σε πρώτο ναυτιλιακό κέντρο της Μεσογείου. 
naftemporiki

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011
"ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ την αντίθεσή μας στο Νέο Επενδυτικό Σχέδιο της Ελληνικός Χρυσός "
To ΣΑΒΒΑΤΟ 15-1-2011 την ΚΥΡΙΑΚΗ 16-1-2011 και ώρα 9 π.μ., θα είμαστε όλοι στο Κέντρο Πολιτισμού της Ιερισσού, για να ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ με κάθε τρόπο και να ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ την αντίθεσή μας στο Νέο Επενδυτικό Σχέδιο της Ελληνικός Χρυσός , γιατί η επένδυση αυτή θα καταστρέψει τα νερά, τα δάση και τις θάλασσές μας και θα θέσει σε σοβαρό κίνδυνο τις υπόλοιπες οικονομικές δραστηριότητες της περιοχής όπως τον τουρισμό, αλιεία, την γεωργία την κτηνοτροφία κλπ.
Τα όποια οικονομικά οφέλη θα επιφέρει θα είναι πρόσκαιρα και δεν αρκούν να αντισταθμίσουν την μόνιμη περιβαλλοντική και οικονομική --->>>
βλάβη που θα προκαλέσει η εφαρμογή του σχεδίου .
ΖΗΤΟΥΜΕ να αποσυρθεί η ΜΠΕ και όλες οι προειλημμένες αποφάσεις και να γίνει ουσιαστική διαβούλευση από ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και την βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ Δ.Ε. ΣΤΑΓΕΙΡΩΝ –ΑΚΑΝΘΟΥ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Δ.Ε. ΑΡΝΑΙΑΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ.