ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.1.11

ΤΡΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ

ΟΙ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1941 - 1945 ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!! 
ΜΕ ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΗΝ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΕΦΑΝΘΗ.........
 ==============================

Με απόφαση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, όπως ανακοίνωσε στο υπουργικό συμβούλιο η ελληνική κυβέρνηση θα ασκήσει το δικαίωμα παρέμβασης στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης σχετικά με την εκκρεμή διαφορά μεταξύ Ιταλίας και Γερμανίας για τη σφαγή του Διστόμου.
Σημειώνεται ότι η προθεσμία για την παρέμβαση της Ελλάδας λήγει στις 14 Ιανουαρίου.
Ο πρωθυπουργός επεσήμανε στο υπουργικό ότι εξετάστηκαν με ιδιαίτερη προσοχή τα ηθικά, νομικά και πολιτικά ζητήματα καθώς και τα εθνικά συμφέροντα που εμπλέκονται στην υπόθεση. Ύστερα από τη συνεκτίμηση των ζητημάτων αυτών, αποφασίστηκε η παρέμβαση της Ελλάδας ως ένδειξη τιμής όσων θυσιάστηκαν.
«Είναι προφανές ότι όλες οι ενέργειές μας έχουν μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος. Με τις οφειλόμενες πράξεις και ενέργειές μας επιτελούμε χρέος αυτονόητο, να τιμήσουμε εμπράκτως τη μνήμη όσων θυσιάστηκαν για την πατρίδα» είπε ο πρωθυπουργός.
Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα και τον υπουργό Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη, καθώς και τους Χάρη Παμπούκη και Βαγγέλη Βενιζέλο

Το Βημα
=================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Μια απόφαση που προετοιμάζει την αναζητούμενη υστεροφημία του απατεώνα ολκής ΓΑΠ που δυστυχώς τον ανέχεται ακόμα ένας ολόκληρος λαός. Μια απόφαση του υπουργικού συμβουλίου η οποία δεν θα προσφέρει τίποτα περισσότερο από μια "κορόνα" στα πλαίσια της γενικής παραπληροφόρησης και παραπλάνησης του ελληνικού λαού αφού η αδιαλλαξία της Γερμανίας είναι δεδομένη και δεν επιδέχεται ουδεμίας αμφισβήτησης . Ακόμα και αν το δικαστήριο της Χάγης αποφανθεί υπέρ της Ιταλίας η Γερμανία  δεν μπορεί να αναγκαστεί να προβεί σε αποζημιώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: