ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.1.11

Στο παρά πέντε σώθηκε από εξευτελισμό το ΚΥΣΕΑ για επιλογή αρχηγού Λ.Σ.

ΣTO ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟ ΚΥΣΕΑ


Μεγάλη γκάφα προετοίμαζαν στην Κυβέρνηση,  η ηγεσία του Λιμενικού  Σώματος και ο διευθυντής Διοικητικού, με αφορμή την επιλογή νέου αρχηγού για το Λ.Σ.  Αυτή είναι η έντονη υποψία που κυριαρχεί εδώ και λίγη ώρα στο πρώην Υπουργείο Ναυτιλίας αλλά και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθώς στην άλλη πλευρά του νομίσματος υπάρχει το ενδεχόμενο της ανεπάρκειας των ίδιων αξιωματικών.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, πριν από λίγα λεπτά επιβεβαιώθηκε ότι δεν μπορεί να συγκληθεί το ΚΥΣΕΑ, στο οποίο να συμμετέχουν ως υποψήφιοι για την επιλογή νέου Αρχηγού Λ.Σ. και  οι τέσσερεις υποναύαρχοι  - Θεόδωρος  Φουστάνος, Γεώργιος Μαγιάτης, Βασίλειος Μπουρνιάς και Γιώργος Βαλεργάκης πριν τις 18 Μαρτίου λόγω νομικού κωλύματος.  Ωστόσο, άπαντες είχαν προετοιμαστεί για τη σύγκληση του Κυβερνητικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου καθώς ούτε ο νυν Αρχηγός – που προφανώς γνώριζε – αλλά ούτε και ο διευθυντής Διοικητικού ο οποίος έπρεπε απαραίτητα να γνωρίζει, δεν ενημέρωσαν την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Το κώλυμα, έγκειται σε διάταξη που περιέλαβε σε νόμο ο τέως Αρχηγός Λ.Σ. Ηλίας Σιωνίδης το 2007 (νόμος με τον οποίο αυξήθηκε ο αριθμός των υποναυάρχων) και ο οποίος προβλέπει ότι η επιλογή του Αρχηγού μπορεί να προέλθει είτε από τους δύο Υπαρχηγούς, είτε από τους Υποναυάρχους νοουμένου ότι έχουν συμπληρώσει έναν πραγματικό  χρόνο (365 ημέρες)  στο βαθμό τους.

Με αυτές τις προϋποθέσεις, μόνον οι κ. κ. Εξαρχόπουλος, Σούλης και Πουλιάκας θα μπορούσαν να κριθούν.  Όμως οι αξιωματικοί αυτοί  σύμφωνα με πληροφορίες δεν συγκεντρώνουν τα προσόντα του Αρχηγού που επιθυμεί να έχει στην ηγεσία του Σώματος ο υπουργός Χρήστος Παπουτσής όπως εξάλλου φάνηκε και από την τρίμηνη καθυστέρηση  της μη επιλογής Αρχηγού.  Έτσι, εάν το ΚΥΣΕΑ ασχολείτο με το θέμα της επιλογής Αρχηγού, και αποφάσιζε οποιονδήποτε εκτός των τριών, αμέσως αυτοί που ήξεραν το κώλυμα, θα το έκαναν γνωστό, με αποτέλεσμα να εξευτελιστεί η κυβέρνηση στο σύνολό της και φυσικά πρώτος και «καλύτερος» ο Υπουργός Χρήστος Παπουτσής.

Η «λεπτομέρεια» του νόμου, διαπιστώθηκε από ανώτερο αξιωματικό νωρίς το απόγευμα.  Τόσο ο αρμόδιος Γενικός Γραμματέας όσο και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, άφησαν την οργή τους να ξεχειλίσει όταν πληροφορήθηκαν το γεγονός, καθώς είχαν προετοιμαστεί να ορίσουν  σε λίγες ώρες τη νέα ηγεσία του Λιμενικού προκειμένου να αρχίσουν οι Υπηρεσίες να λειτουργούν ομαλότερα.

Το θέμα πάντως, κυκλοφόρησε από προχθές βράδυ, μετά τα σχετικά δημοσιεύματα του nextok όταν σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σπανάκος, σχολίασε σε φιλικό κύκλο, ότι δεν θα μπορούσε να συγκληθεί το ΚΥΣΕΑ παρά μόνον για τους τρεις.  Απέφυγε ωστόσο ο συγκεκριμένος αξιωματικός, να ενημερώσει σχετικά την πολιτική ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου, προφανώς εκτελώντας εντολές των αξιωματικών  που θα «ευεργετούνταν» από τυχόν γκάφα του ΚΥΣΕΑ, αφού θα ήσαν οι μοναδικοί  που θα «έπαιζαν» για την Αρχηγεία του Λ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: