ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.1.11

Φοβερό event από νεαρούς πολίτες. (Video)

ΣχόλιοΓιάννης Παπαϊωάννου : Τα τελευταία χρόνια κυριάρχησε σε επίπεδο συνθημάτων και ιδεολογικό μια ανοησία που έλεγε. «Σκέψου παγκόσμια δράσε τοπικά». Είδαμε όμως ότι αυτό οδήγησε στο να δημιουργηθεί ο ενεργός πολίτης του καναπέ. Μέσω και αυτού του τσιτάτου η όποια δράση ενός πολίτη παρέμεινε να αφορά την καθημερινότητα του άντε και λίγα μέτρα πιο πέρα από τον καναπέ του. Είδαμε την πλήρη απαξίωση κάθε τι μαζικού η κινηματικού και τον ατομισμό η την αδράνεια να θριαμβεύει.
Αποτέλεσμα αυτού είναι σήμερα το 99% των συλλόγων και φορέων των ενεργών πολιτών σε κάθε σημείο του πλανήτη να είναι το πολύ δεκαμελής ομάδες οι οποίες δρουν τοπικά και δεν ενοχλούν την κεντρική εξουσία.
Στην παρούσα φάση όμως στο κόσμο του διαδικτύου η τοπική δράση του κάθε πολίτη γίνεται παγκόσμια είδηση.   Είτε το θέλουν τα ΜΜΕ είτε όχι. Το διαδίκτυο συνεγείρει συνεχώς πολίτες που μαθαίνουν ότι δεν είναι μόνοι. Μαθαίνουν ότι είμαστε πολλοί και αντιδρούν μαζί μας. Κάτι τέτοιο γίνεται και στα διόδια κάτι τέτοιο σε λίγο θα γίνεται παντού.
Όση υποστήριξη να έχει κάποιος πολιτικός από τα παραδοσιακά ΜΜΕ των νταβατζήδων -σε λίγο θα είναι πλέον απόλυτα φανερό ότι -χωρίς την υποστήριξη του διαδικτύου δεν έχει κανένα πολιτικό μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: