ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.1.11

Ιδού γιατί η φαρμακοβιομηχανία ROCHE, "ευγνωμονεί "τον Υπουργό Υγείας!

Με την νέα "μετάλλαξη" του Αντικαπνιστικού νόμου, όπου το κάπνισµα θα επιτρέπεται σε Κέντρα όπου σερβίρεται αλκοόλ, ο ιδιοφυής Υπουργός Υγείας (λέμε τώρα), προσδοκά να μαζέψει χρήματα, με το παράβολο που θα πληρώνουν οι ιδιοκτήτες. Η  ΓΕΛΟΊΑ δικαιολογία  είναι ότι, τα έσοδα θα πάνε υπέρ των νοσοκομείων! Τον πληροφορούμε λοιπόν (για να μην τον διαολοστείλουμε) ότι ο τεράστιος (αλλά άγνωστος ) αριθμός των καρκινοπαθών  εν Ελλάδι , και πολλών άλλων ασθενών με χαμηλό αιματοκρίτη , χρειάζεται εβδομαδιαίως να κάνει την εν φωτο ένεση  της εταιρίας ROSHE. Φορέστε τα γυαλιά σας και διαβάστε πόσο... κοστίζει στον προϋπολογισμό το κάθε πακετάκι  . Χίλια πεντακόσια εβδομήντα ευρώ (1570,15) και 15 λεπτά θράσους.
Αν επιμείνετε λοιπόν να  υποκρύπτεται στους καπνιστές αναλογιζόμενος το "πολιτικό κόστος", σκεφθείτε αυτούς που θα αναλογιστούν μήπως θέλετε να αυξήσετε τους πελάτες της ΞΕΝΗΣ Φαρμακοβιομηχανίες, και των ντόπιων μεσαζόντων.
Εκτός και πιστεύετε ότι από τα παράβολα αδειών καπνίσματος θα καλύψετε  το κόστος των ενέσεων. Δεν μπορεί να είστε (εκτός από φοβητσιάρης ) τόσο αφελής...

Ps. Συγνώμη από τους θεριακλήδες, αλλά η ανάρτηση είναι για το καλό σας.
'Οταν αργά η γρήγορα (όπως και εγώ) αγαπητό σας πρόσωπο κτυπηθεί από την επάρατο (για όσους δεν είναι  ασφαλιστικά και οικονομικά ανεξάρτητοι) νόσο, θα με θυμηθείτε...
adena

Δεν υπάρχουν σχόλια: