ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.2.11

Άνοιγμα διοδίων Κυριακή 20 Φλεβάρη 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ
διόδια Μακρυχωρίου και Πυργετού. Από τις 14:00 μέχρι τις 18:00
(Ταυτόχρονη ανοιχτή συνέλευση για συζήτηση σε σχέση με την πραξικοπηματική απαξίωση από πλευράς της κυβέρνησης των συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών) Προσυγκέντρωση στη 13:00 λαϊκή αγορά της Τετάρτης (δίπλα στο ποτάμι,  γωνία Αθηνάς-Καλλιθέας)
Οι μάσκες έπεσαν και το πρόσωπο της κυβέρνησης αποκαλύφθηκε. Ο πραγματικός αγώνας ενάντια στα διόδια μόλις ξεκίνησε, διότι η τροπολογία του Ρέππα θα μας κάνει περισσότερους και πιο δυνατούς!  Ο Ρέππας, έριξε λάδι στη φωτιά και η φωτιά θα φουντώσει και θα επεκταθεί…
Η χούντα τους θα ανατραπεί από το κόσμο που εναντιώνεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο στον κοινοβουλευτικό φασισμό τους και στη φτώχεια που δημιούργησε το σάπιο σύστημά τους.
Ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι και ξύπνησε.
Ο αγώνας μας θα ενταθεί,
  • θα συνεχίσουμε να σηκώνουμε τις μπάρες ομαδικά και ατομικά,
  • θα συνεχίσουμε τις μαζικές κινητοποιήσεις ακόμα πιο δυναμικά,
  • θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο δρόμο, στις γειτονιές και στα δικαστήρια για το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στα δημόσια αγαθά και για το δίκαιο που έχουμε με βάση το σύνταγμα που εσείς φτιάξατε και εσείς είστε οι πρώτοι που το καταπατάτε!
Θα κάνουμε ότι μπορούμε μέχρι να καταργηθούν οριστικά όλα τα διόδια.
Όχι, η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει! Δεν τρομάζουμε γιατί το δίκαιο το έχουμε εμείς! Ας ψάχνουν από τώρα να βρουν τρόπο για να φύγουν!
Μέσα από τις επαφές της πρωτοβουλίας με συλλογικότητες και επιτροπές κατά των διοδίων σε όλη την Ελλάδα, σύντομα θα ανακοινωθεί από τους νομικούς των επιτροπών το πως θα συνεχιστεί σε ατομικό επίπεδο ο αγώνας, σε σχέση με την πρόσφατη η τροπολογία με την οποία ορίζονται ποινές για όσους δεν πληρώνουν το κόμιστρο στα διόδια.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!
ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ, ΦΕΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΦΕΔΕΣ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ, ΝΕΡΟ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.
ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: