ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.2.11

Επι χρόνια κανείς πολιτικός δεν υπήρξε αρκετά άντρας ή αρκετά τίμιος για να κρατήσει τον λόγο του.

Εκδήλωση για την αποχή διοργανώνει το ΠΑΣΟΚ

Τρεις μήνες μετά τις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση, το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του κόμματος, διοργανώνει σήμερα το απόγευμα εκδήλωση με θέμα “Το φαινόμενο της αποχής. Ερμηνεία, επιπτώσεις, υπέρβαση”, στο πλαίσιο του κύκλου ‘Συναντήσεων Προβληματισμού – Διαλόγου – Επικοινωνίας’, στα γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους.
Την εκδήλωση, θα προλογίσει ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, ενώ μεταξύ ομιλιτών θα είναι δύο γνωστοί καθηγητές, οι κ.κ.Νίκος Μουζέλης και Γιώργος Σωτηρέλης, καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίως ερευνών “To the point” Δημήτρης Κατσαντώνης.

Ζοomnews:

========================
Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου:   Η πλήρης αναξιοπιστία και απαξίωση  του πολιτικού λόγου ως συμβόλαιο με την κοινωνία, οδηγεί στην πλήρη απαξίωση των εκλογών και πλήττει  καίρια και ιδεολογικά την ίδια Δημοκρατία.     Επί πολλά χρόνια κανείς πολιτικός δεν υπήρξε αρκετά άντρας ή αρκετά τίμιος για να κρατήσει τον λόγο, που ο ίδιος οικιοθελώς έδωσε στο λαό.
Ας σημειωθεί ότι ως ιστορικό φαινόμενο η απαξίωση ενός πολιτεύματος μοιάζει να είναι κυκλικό,  δεδομένου ότι η μετάβαση από την δημοκρατία και προς αυτήν είναι μια διαδικασία ιστορικά επαναλαμβανομένη.
Επειδή λοιπόν η δημοκρατία είναι οι άνθρωποι που την υπηρετούν, για να κατανοήσετε την αποχή ψάξτε στα πρόσωπα και στο βαθμό αξιοπιστίας που έχουν. Διότι στις  επόμενες εκλογές  αυτό θα αναζητηθεί.  Ο βαθμός αξιοπιστίας  είναι ήδη (και μετά την “εμπειρία Παπανδρέου” θα είναι για καιρό)  το κύριο στοιχείο εκλογιμότητας και το κύριο όπλο για την όποια κυβέρνηση προκύψει στο μέλλον.  Ο πολίτης θα πρέπει επιτέλους να πιστέψει σε κάτι, σε κάποιον και σε κάποιο σχέδιο. Αυτή η εμπιστοσύνη θα είναι και το μόνο εχέγγυο σταθερότητας της Δημοκρατίας.
Μόνο μια καλή επιλογή θα σταματήσει  την ροή προς μια ιστορική αλλαγή ενδεχομένως βίαιη,  ενώ μια κακή επιλογή, μοιραία θα την οδηγήσει.  Μην αδιαφορείτε  λοιπόν -και -προς -θεού – μην χρησιμοποιείτε την αποχή εκλογικά,  καθώς επιτείνει το αδιέξοδο που νιώθουν οι πολίτες από το πολίτευμα.
Γενικώς πέρασε η  ώρα που ήταν για παιχνίδια κύριοι και ίσως τα πράγματα είναι και πιο μπροστά από ότι φαίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: