ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.2.11

ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑΤΡΩΝ............ (ΟΤΑΝ "ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΡΟΛΑ" ΤΟΤΕ "ΑΝΑΤΡΕΠΕΙΣ" ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ)

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ Ν/Σ

ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΞΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

 

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις. Με διαγραφή απειλούνται από τους Ιατρικούς Συλλόγους όσοι γιατροί δεχθούν ασφαλισμένους του ΙΚΑ
Οι απεργοί γιατροί, οι οποίοι κατέλαβαν το Υπουργείο Υγείας, αρνούνται να αποχωρήσουν αν δεν υποχωρήσει ο Υπουργός Υγείας. Η κατάληψη έγινε αυθόρμητα, όταν ο Υπουργός Υγείας αντί για να δεχτεί τους απεργούς, έστειλε τα ΜΑΤ.
Αυτή τη στιγμή, οι καταληψίες παραμένουν μέσα στο Υπουργείο, θέτοντας τρεις όρους: την απόσυρση του σχεδίου νόμου που ιδιωτικοποιεί το δημόσιο σύστημα υγείας, την κατάργηση στο χαράτσι των 5 ευρώ και την απόσυρση των ΜΑΤ.
Αυτό που ακούστηκε το πρωί στην τηλεόραση από τον πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ ” Να αποσύρετε το νομοσχέδιο για την Υγεία, για να σταματήσει η κατάληψη του υπουργείου”, αναβαθμίζει την πολιτική επικοινωνία στην Ελλάδα.  
Θα έπρεπε τώρα στα πολύ δύσκολα που ξεκινούν να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε άμεσα με ειλικρίνεια μεταξύ μας χωρίς να προσπαθεί ο ένας να κοροϊδέψει τον άλλο, όπως δηλαδή θα έπρεπε να ανατρέφαμε τα παιδιά μας…
 Ο συνδικαλιστής Παπανικολάου είπε επίσης κάτι άλλο σημαντικό. Οτι στόχος του αγώνα είναι η δημόσια δωρεάν υγειονομική περίθαλψη με πάταξη της διαφθορας (τα γνωστά φακελάκια). “Οι καλύτεροι γιατροί ειναι όσοι δεν ζητούν φακελάκι” τόνισε. Θα πρέπει όλοι οι απεργοί να θέτουν στόχους για τον κλάδο τους για να συσπειρώνεται ο κόσμος από δω κι εμπρός…
Σε επ’ αόριστον απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οι γιατροί του ΙΚΑ, ενώ οι Ιατρικοί Σύλλογοι Αθήνας και Πειραιά απειλούν με διαγραφή όσους γιατρούς του ΟΠΑΔ και ΟΑΕΕ δέχονται τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ.

Στη συνέντευξη Τύπου των ιατρικών συλλόγων, στο υπό αμφιθέατρο του υπουργείου Υγείας, το οποίο τελεί υπό κατάληψη, παρέστη και ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κωνσταντίνος Λουράντος, ο οποίος μίλησε για κοινό αγώνα γιατρών-φαρμακοποιών.
Οι γιατροί ζητούν απόσυρση του νομοσχεδίου και διάλογο από μηδενική βάση, ενώ καταγγέλλουν τον υπουργό πως με «προχειρότητα και αυτοσχεδιασμούς της στιγμής επιχειρεί να στήσει απεργοσπαστικούς μηχανισμούς, προκειμένου να κάμψει την αντίσταση του συνόλου των γιατρών και ειδικότερα των γιατρών του ΙΚΑ».
Οι νοσοκομειακοί γιατροί στην Αθήνα και τον Πειραιά συνεχίζουν με απεργία μέχρι την επόμενη Πέμπτη.
«Ρολά» επίσης κατεβάζουν αύριο και τη Δευτέρα τα φαρμακεία σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που έχει κηρύξει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος. Στην Αθήνα, τα φαρμακεία θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου, ενώ την ίδια ημέρα θα συνεδριάσουν εκ νέου τα συνδικαλιστικά όργανα των φαρμακοποιών προκειμένου να λάβουν αποφάσεις για την συνέχεια.
Πτμ.
neotera 

Δεν υπάρχουν σχόλια: