ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.2.11

Τράπεζα της Ελλάδας: Ξηλώστε το Δημόσιο, εκποιήστε δημόσια περιουσία, ξεπεράστε το Μνημόνιο

Η Έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος για τη Νομισματική Πολιτική 2010 – 2011, αποτελεί, όπως και οι προηγούμενες, άλλο ένα «πακέτο» κατευθύνσεων που υπερθεματίζουν, και ζητούν την υπέρβαση ακόμα και των κατευθύνσεων των, συνεχώς επικαιροποιούμενων Μνημονίων!
Στο επίκεντρο της Έκθεσης της Τράπεζας της Ελλάδος, που εκδόθηκε σήμερα Τρίτη 15 Φεβρουαρίου και επιδόθηκε στον Πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, κυριαρχούν δύο κατευθύνσεις:
Η πρώτη, έχει να κάνει με το ξήλωμα του δημοσίου τομέα και η δεύτερη έχει να κάνει με την επιτάχυνση των μνημονιακών αναδιαρθρώσεων στο σύνολο της οικονομίας!
Σε ότι αφορά το δημόσιο τομέα, η ΤτΕ, «προτείνει» την εφαρμογή λιτότητας και ξηλώματος κάθε τι του του δημοσίου πέρα ακόμα και αυτή που επιβάλει το Μνημόνιο, με σκοπό το ξεπέρασμα των στόχων του για το 2014!!!
Σύμφωνα με την Έκθεση αυτό, θα απαιτήσει όχι μόνο τις περικοπές δημοσίων και ειδικότερα κοινωνικών δαπανών, αλλά επιπλέον τα εξής:
• Κατάργηση και τη συγχώνευση ακόμα περισσότερων δημοσίων φορέων και οργανισμών (δλδ, Καλλικράτης παντού).
• Ακόμα περισσότερες εκποιήσεις δημόσιας περιουσίας, στο πνεύμα των «ανακοινώσεων των € 50 δις»...
• Θεσμοθέτηση «φρένων» δημοσίου ελλείμματος και δημοσίου χρέους
Η δεύτερη κατεύθυνση αυτή των μνημονιακών αναδιαρθρώσεων, στο σύνολο της οικονομίας, θα υποβοηθήσει σύμφωνα με την ΤτΕ, την ανάπτυξη.
Συγκεκριμένα, προτείνονται:
• Εφαρμογή σαρωτικών διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, που θα ανατρέψουν παρωχημένες δομές. Δηλαδή, «άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων» και «θάνατος του εμποράκου» παντού!
• Ενεργητικές πολιτικές για την ενίσχυση των επενδύσεων και ταχύτερη απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ. Τώρα, βέβαια πώς θα απορροφηθούν περισσότερα χρήματα, όταν το ΕΣΠΑ, έχει κολλήσει λόγω των δημοσιονομικών στόχων του Μνημονίου δεν το απαντά ο κ. Προβόπουλος...
• Περιορισμός της δημόσιας οικονομικής δραστηριότητας χάριν της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, μέσω της μείωσης των δημοσιονομικών δαπανών και των ελλειμμάτων.
Βλέπουμε λοιπόν, πως οι κατευθύνσεις της ΤτΕ, είναι διανθισμένες και με κορώνες ψευδούς εντυπωσιασμού όπως αυτή για το ΕΣΠΑ. Για αυτό άλλωστε και οι προβλέψεις της Έκθεσης για την πορεία της οικονομίας το 2011, θυμίζουν λίγο την Πυθία: «το ΑΕΠ θα μειωθεί κατά 3% περίπου το 2011, χωρίς να αποκλείεται μείωση κατά τι μεγαλύτερη»!!
Είναι προφανές λοιπόν, πως ακόμα και η ΤτΕ, προετοιμάζεται για μια ύφεση, η οποία θα ξεπερνάει τις επίσημες προβλέψεις της για το 2011...
Ακόμα όμως και αν τελικά προχωρήσουν (παρά τη λαϊκή κατακραυγή) οι αναδιαρθρώσεις που ευαγγελίζεται η Τράπεζα της Ελλάδος, η ανάπτυξη που θα φέρουν (αν φυσικά φέρουν) θα σηματοδοτεί μια ευημερία για λίγους και μια κατάσταση οριακής επιβίωσης για τους πολλούς: Η Ελλάδα, θα μετατραπεί σε «μπανανία» του πολυεθνικού κεφαλαίου με μισθούς Κίνας, εργασιακή επισφάλεια και ανύπαρκτο (ή έστω διακοσμητικό) κοινωνικό κράτος...

Οι ειδικότερες εκτιμήσεις της Τράπεζας της Ελλάδος

Ανεργία: Σε ότι αφορά το εξαιρετικά κρίσιμο μέγεθος, η ΤτΕ αποφεύγει να προβεί σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη πρόβλεψη: απλά παρατηρεί την αυξητική της τάση και το 2011!
Εισοδήματα: Η Έκθεση, διαπιστώνει πως μέσα στο 2010, οι πραγματικές μέσες αποδοχές στο σύνολο της οικονομίας, κατακρημνίστηκαν κατά 9%, ενώ η αντίστοιχη πτώση για το 2011, τοποθετείται στο -5%! Σταθεροποίηση των απωλείων ίσως έρθει από το 2012...
Πληθωρισμός: Την ίδια στιγμή, που η οικονομία και τα εισοδήματα, γνωρίζουν ελεύθερη πτώση, ο πληθωρισμός εκτοξεύεται! Μέσα στο 2010, έφτασε το 4,7% ενώ μέσα στο 2011, αναμένεται να φτάσει το 2,2%!

aristerovima.
vathiprasino

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://papailiasyfantis.wordpress.com/2011/02/16/%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%83%CF%8E%CF%84%CF%89%CE%BD/

Ανώνυμος είπε...

ο μεγάλος θυμός.....


Θέλω να πάρω έναν υπουργό για μία μέρα μόνο και να τον βασανίσω....όχι δεν θέλω τον Γιωργάκη ...μπορεί να μην καταλάβει τι του έκανα ....θα τον περιλάβω από το πρωί κατά τις 5.30 τον χρυσό μου...έτσι όπως θα ναι με το κοστουμάκι του να τον πετάξω μέσα σε μια λαική να τον αρχίσουν οι συνταξιούχοι στις ντομάτες για πρωινό....τις κόψανε τις επισκέψεις εκεί και δεν εμφανίζονται τώρα...να τους παει....μετά έτσι όπως θα είναι σα ΣΕΚΟΒΕ θα τον πετάξω σ΄ένα λύκειο να τον μορφώσουν τα παιδιά που δίνουν Πανελλήνιες....όχι σε ιδιωτικό...σ΄ενα απ αυτά των καταλήψεων που δεν έχουν θέρμανση, βιβλία, καθηγητές, όνειρα....πριν φτάσει το μεσημεριανό γεύμα θα τον πετάξω στην ουρά του ΟΑΕΔ....εκεί δεν θέλω να του κάνουν τίποτα...μόνο να τον κοιτάξουν όλοι και να τον φτύσουν....ένα απλό φτύσιμο για να πατσίσουν ρε γαμώτο....αφού το κουστουμάκι του γίνε ροζέ με την μείξη ντομάτα-χλέπας θα τον ταΐσω κάτι ληγμένα που έχω και λυπάμαι να τα πετάξω....και πολύ του είναι....άφτερ δις θα τον πετάξω στο ΙΚΑ της περιοχής να μιλήσει με κάτι ταλαιπωρημένους που περιμένουν μέρες εκεί να δουν έναν γιατρό που έχουν πληρώσει για μια ολόκληρη ζωή....εκεί θέλω να τον δείρουν οι γριές με τα μπαστούνια...οι γέροι θέλω να τον σπρώχνουν από την μια γριά στην άλλη μη τους κουράσω κιόλας.... αν επιβιώσει θα τον πάω μετά για σπα-χαμάμ-μασάζ σώμα με σώμα...που αλλού?? υπάρχει καλύτερο από ένα λεωφορείο σε ώρα αιχμής? εκεί να στοιβαχτεί μαζί με τους αγανακτισμένους ...να τον βάλουν κάτω και να τον πατήσουν .......να μυρίσει την μασχάλη του εργάτη και το χνώτο της φτώχειας.....να μη ξέρει από που να κατέβει....όχι δεν τον λυπήθηκα ακόμα...θέλω κι άλλο....αντέχει ακόμα ...εμείς αντέχουμε περισσότερα......θέλω να τον δω να φοβάται...να ξεφτιλίζεται....να χάνει την αξιοπρέπεια του ....τα όνειρα του...όλα όσα χάνουμε εμείς κάθε μέρα.....δεν ξέρω που να τον πρωτοπάω.....δεν ξέρω αν θα μπορέσει να καταλάβει αυτό τον θυμό....και το χειρότερο είναι ότι δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο αν μου δινόταν η ευκαιρία...στεναχωριέμαι με τις σκέψεις που κάνω.....αλλά τις κάνω.....κι ας ξέρω μέσα μου ότι δεν είναι αυτό που πρέπει να κάνω....το ήθος δεν διδάσκεται έτσι....ούτε η δημοκρατία.... κι επειδή θέλω να τελειώσω μ' αυτές τις σκέψεις στο τέλος λέω να τον πετάξω εκεί που είναι η θέση του...στα σκουπίδια μαζί με τα όνειρα μιας Ελλάδας που προδόθηκε....
http://elli-seasons.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Τελικά οι Γερμανοί τα κατάφεραν!!! Βρέ τι τους νίκησαν οι σύμμαχοι. Βρε τι έκοψαν στα δύο για 50 χρόνια. Αυτοί τα κατάφεραν!!!

Σήμερα οι γυιοί και οι εγγονοί των σφαγέων της Ευρώπης, του Δίστομου, των Καλαβρύτων. Οι γυιοί και οι εγγονοί των σφαγέων του Άουσβιτς, Νταχάου επικράτησαν!!!

Αναρωτιέται το BBC
Σε ανάρτηση του στις 15/2
"What is the secret to Germany's economic success?"
"Ποιό είναι το μυστικό της επιτυχίας της Γερμανικής Οικονομίας?"

"http://www.bbc.co.uk/news/business-12462196"

Και εύλογα αναρωτιέται ο συγγραφέας του άρθρου
"

It has been a tough couple of years for Europe's economy.

Recession across the region has resulted in bail-outs for Greece and Ireland as well as concerns that the same may be needed for Portugal and possibly Spain.

But in the Eurozone, one economy stands out as others struggle to shake off slow growth.

Germany grew by 3.6% last year and is expected to grow by more than 2% this year.

Unemployment is falling and exports are booming.

Steve Evans reports."

Με λίγα λόγια αναρωτιέται πως γίνεται η Ευρωζώνη να πλήτεται από
την ύφεση ενώ χώρες όπως η Ελλάδα, Ιρλανδία και πιθανά η Ισπανία να κάνουν εξαγορά του χρέους τους και η Γερμανία να παρουσιάζει ανάπτυξη 3,6% πέρσυ ενώ φέτος ανμένεται στο 2%!!!

Δεν ξέρω για εσάς αλλά η συνταγή είναι απλή. Κάνεις μια ένωση καταρέει ο προστατευτισμός, πουλάς τα προιόντα σου στους εταίρους σου. Αυτοί πτωχεύουν και εσύ απολαμβάνεις. Αφού το 80% των εξαγωγών της η Γερμανία το κάνει στην Ευρωζώνη και βέβαια στις δύστυχες αυτές χώρες.

Τώρα το ότι ακόμα χρωστάς αποζημιώσεις 160.000.000.000 αυτό είναι άλλο θέμα. Το ότι πάνω στα κόκκαλα δυστυχισμένων ανθρώπων έχτισες την αυτοκρατορία σου δεν έχει καμμία σημασία (φυσικά)! Εδώ λέει ο λαός "Μας χρωστούσαν και μας πήραν και το βόδι".

Προμηθέας-Αντίνοος.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=kmh80YIeviI