ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.2.11

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΕ ΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ

ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Η ΔΙΑΤΑΞΗ
ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ;
Έχει βαρέσει διάλυση το μαγαζί. Τα συμπτώματα της κυβερνητικής αποσύνθεσης ήταν ορατά δια γυμνού οφθαλμού σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο. Και επιβεβαιώθηκαν λίγο...
αργότερα όταν με απόφαση του πρωθυπουργού δόθηκε ρητή εντολή στον υφυπουργό Εσωτερικών Γ. Ντόλιο να ανακοινώσει στη Βουλή ότι ανακαλείται εξ ολοκλήρου η εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών για τους ημιυπαίθριους. Η ανάκληση γίνεται ενόψει νομοθετικής ρύθμισης που θα αναληφθεί και θα καταργεί ή θα απαγορεύει την αναδρομική ισχύ του υπολογισμού των ανταποδοτικών τελών. Μετά από αυτή την εξέλιξη θα παραιτηθεί ο αρμόδιος υφυπουργός που μέχρι πριν λίγες ώρες υποστήριζε φανατικά τη διάταξη; 
 fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια: