ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.2.11

Βγήκαν στους δρόμους οι Σέρβοι στη μεγαλύτερη αντικυβερνητική διαδήλωση των τελευταίων ετών.

Δεκάδες χιλιάδες δυσαρεστημένων Σέρβων διαδήλωσαν στο κέντρο του Βελιγραδίου σήμερα Σάββατο στη μεγαλύτερη αντικυβερνητική διαδήλωση των τελευταίων ετών.
 Την Σερβία κυβερνά ένας φιλοευρωπαϊκός συνασπισμός από το 2008, αλλά η συνεχής οικονομική δυσπραγία και οι στερήσεις σε συνδυασμό με μία αργή διαδικασία ευρωπαϊκής ενσωμάτωσης της χώρας εξώθησαν πολλούς Σέρβους στην αποδοκιμασία της κυβέρνησης.
«Αυτή η κυβέρνηση μας υποσχόταν μέλι και γάλα το 2008 και τι έχουμε σήμερα ; Μία πολύ πιο δύσκολη ζωή και μία αλαζονική και άτιμη κυβέρνηση που δεν ενδιαφέρεται για τον ίδιο της τον λαό» δήλωσε μια διαδηλώτρια.
Η διαδήλωση οργανώθηκε από τον Tomislav Nikolic, επικεφαλής του Προοδευτικού Κόμματος Σερβίας, του κόμματος της αντιπολίτευσης με τη μεγαλύτερη λαϊκή απήχηση βάσει των δημοσκοπήσεων καθώς αποτελεί μία ισχυρή πρόκληση στο παρόν κυβερνών Δημοκρατικό Κόμμα Σερβίας.
Η αστυνομία εκτιμά πως 70.000 άτομα συμμετείχαν στη διαδήλωση. Οι διαδηλωτές – πολλοί από τους οποίους ήλθαν με λεωφορεία από άλλες πόλεις της χώρας, συγκεντρώθηκαν μπροστά στη Βουλή με συνθήματα «Δημοκρατικό Κόμμα, ώρα να φύγεις» και «Πεινάμε».
Το κόμμα του Nikolic, ένα από τα πολλά που συμμετείχαν στη διαδήλωση, ζητά πρόωρες εκλογές, υψηλότερους μισθούς και πάταξη της διαφθοράς στη χώρα. «Εάν δεν απαντήσουν στα αιτήματά μας, θα αρχίσουμε συνεχείς διαδηλώσεις από τον Απρίλιο» δήλωσε ο Nikolic στο Ρόιτερς πριν τη διαδήλωση. Η Σερβία αναδύθηκε το 2009 από την ύφεση με τον μέτριο ρυθμό ανάπτυξης 1,5% για το 2010, ενώ αναμένει 3% ανάπτυξη το 2011. 

etypos

Δεν υπάρχουν σχόλια: