ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.2.11

Δεν σας πιστεύει κανείς ρεεε…

Της Μιχαλούς
Σε ένα απέραντο τσίρκο έχουν μετατραπεί τα δελτία ειδήσεων… Πολιτικοί τσακώνονται σαν τις γυναικούλες, στα δελτία ειδήσεων ή στις εκπομπές… αλλά για το πάπλωμα τίποτα!!!
Οι δημοσιογράφοι τους αβαντάρουν με τις ερωτήσεις τους ή τους διακόπτουν κατά το πώς θέλουν να περάσουν την γραμμή του καναλιού τους!
Οι μεν στους δε, ρίχνουν βροχή τα ερωτήματα, για τα οποία υποτίθεται ότι ο ελληνικός λαός ζητά απαντήσεις ώστε να ενημερωθεί επί της ουσίας.
Ο ένας όμως τα ρίχνει στον άλλο… Γιατί δεν είχατε προχωρήσει νωρίτερα στην αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας λέει ο ένας…Μα εσείς μιλάτε; απαντά δια της ερωτήσεως ο άλλος, που μας φέρατε στην κατάσταση αυτή;
Όλο τα ίδια και τα ίδια… Αμπλαούμπλιδες…Το μάθαμε το πανηγυράκι!!!
Μην ξεγελιέστε όμως όλα αυτά είναι τα επικοινωνιακά τους τρικ, για να περνούν στο κόσμο την πάσα μα…κια που έχουν κάνει με το μαλακό!
Όσο για το μάρμαρο μιλάνε την Γαλλική και απαντούν άλλα αντί άλλων… Δεν ακούνε τίποτα. Έτσι και αλλιώς δεν τους συμφέρει! Tο επιτελείο της Κυβέρνησης στόχο έχει να μας ξεγελάσει και αυτή τη φορά, δημιουργώντας μια φταχτη κρίση, μέσω των δηλώσεων Ντερούζ, ώστε να μπει στο τραπέζι το θέμα της εκποίησης περιουσίας, τιμήματος 50 δις, αφού ένα τέτοιο θέμα δεν θα μπορούσε να υποστηριχθεί ούτε στο τραπέζι του υπουργικού συμβουλίου.
Ένα για αυτούς έχει αξία… Ποιος θα μαρκάρει τον άλλο καλύτερα ώστε να μην τους πάρουν χαμπάρι ότι δεν ξέρουν τι κάνουν ή γιατί το κάνουν!!!
Για τον κοσμάκη δεν δίνουν δεκάρα δεν τους αφορά… Τους ενδιαφέρει μόνο να τον ξεγελάνε γιατί τον θεωρούν απλά μια μάζα που κινείται προς την κατεύθυνση που τους υποδείξουν αυτοί…

Το Ποντικι

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρνιέμαι αρνιέμαι αρνιέμαι
οι άλλοι να βαστάνε τα σκοινιά
αρνιέμαι να με κάνουν ό,τι θένε
αρνιέμαι να πνιγώ στην καταχνιά.

Αρνιέμαι αρνιέμαι αρνιέμαι
να είσαι συ και να μην είμαι εγώ
που τη δική μου μοίρα διαφεντεύεις
με τη δική μου γη και το νερό.

Αρνιέμαι αρνιέμαι αρνιέμαι
να βλέπω πια το δρόμο μου κλειστό
αρνιέμαι να 'χω σκέψη που σωπαίνει
να περιμένει μάταια τον καιρό.

Ανώνυμος είπε...

Καμία «τρόικα» δε θα πει στον κ. Παπανδρέου τι να κάνει

Ο κ. Παπανδρέου επιχειρώντας να ρίξει στάχτη στα μάτια του ελληνικού λαού ισχυρίστηκε ότι «δεν πρόκειται να πωληθεί ελληνική γη».

*

Ομως το ξεπούλημα στο μεγάλο κεφάλαιο της δημόσιας περιουσίας, των επιχειρήσεων του δημοσίου, των ακινήτων του δημοσίου, ακόμα και της δημόσιας γης (!), παρά τις επικοινωνιακές αστειότητες στις οποίες αναγκάστηκε η κυβέρνηση με αφορμή τη συνέντευξη της «τρόικας», είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός που το έχει προαναγγείλει.

Μάλιστα η προοπτική της εν λόγω «αξιοποίησης» (του ξεπουλήματος, δηλαδή), έχει εξαγγελθεί από τον κ. Παπανδρέου, πολλούς μήνες πριν το «ξεφωνίσουν» οι τεχνοκράτες του ΔΝΤ και της ΕΕ.

***

Ιδού:

*

«Το θέμα της δημόσιας περιουσίας πράγματι έχει μια καθυστέρηση. (...) Είναι από τις μεγάλες μας προτεραιότητες, και θα είναι και προς αξιοποίηση η δημόσια γη, για να μπορέσει να βοηθήσει την ανάπτυξη και τη δημιουργία πόρων για τη χώρα μας».

(Απόσπασμα από τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, 12 Σεπτεμβρίου 2010)

*

«Μίλησα για την περιουσία του Δημοσίου, που μπορεί να αξιοποιηθεί με τρόπους που θα την αναπτύξουν και θα δώσουν σημαντικά αναπτυξιακά έργα. Αυτή την εποχή, παραδείγματος χάριν, συζητείται πολύ το θέμα του πιθανού αναπτυξιακού έργου του πρώην Αεροδρομίου στο Ελληνικό».

(Τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην ίδια συνέντευξη)

*

«Το Δημόσιο διαθέτει ακίνητη περιουσία, η αξία της οποίας υπερβαίνει τα 270 δισ. - ποσό, που περίπου ισούται με το δημόσιο χρέος της χώρας. Τα ακίνητα αυτά παραμένουν, ως επί το πλείστον, ανεκμετάλλευτα. Για το λόγο αυτό, ξεκινούμε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα, που εφαρμόζεται σε ένα ευρύτατο φάσμα τομέων, όπως μεταφορές, ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, ακίνητα, ΔΕΚΟ και τράπεζες, μέσω απευθείας πώλησης, υπογραφής σύμβασης παραχώρησης, δημοσίου διαγωνισμού, ιδιωτικοποιήσεων, στρατηγικών συνεργασιών ή χρηματοοικονομικών εταιρειών συμμετοχικού κεφαλαίου - εταιρειών "holding"».

(Ομιλία του Γ. Παπανδρέου σε εκδήλωση του «Economic Club» της Νέας Υόρκης, 22 Σεπτεμβρίου 2010).

***

Αυτή είναι η αλήθεια. Ο πρωθυπουργός δεν έχει ανάγκη καμία «τρόικα» για να του πει τι θα κάνει. Μπορεί και από μόνος του. Αλλωστε σε κάθε ευκαιρία ο πρωθυπουργός και πολύ πριν μιλήσει η «τρόικα», φρόντιζε να παρουσιάζει - αυτοπροσώπως - τις «επενδυτικές ευκαιρίες» που υπάρχουν για τους μεγαλοκαπιταλιστές στην Ελλάδα.

*

Ηταν ο ίδιος που έβγαζε στο σφυρί τις δημόσιες εγκαταστάσεις, τη γη και το φυσικό πλούτο της χώρας.

*

Μάλιστα, το ΠΑΣΟΚ έχει ακόμα πιο «φιλόδοξα» σχέδια από εκείνα της «τρόικας». Δεν περιορίζεται «μόνο» σε ένα ξεπούλημα που αντιστοιχεί σε δημόσιο πλούτο αξίας 50 δισ. Το «μεσιτικό» του πρόγραμμα πάει πολύ μακρύτερα:

Στο ξεπούλημα όλης - στην κυριολεξία - της Ελλάδας. Ξεπούλημα από το οποίο - βάσει των πρωθυπουργικών υπολογισμών ενώπιον αμερικανικού ακροατηρίου - οι καπιταλιστές θα αποσπάσουν δημόσια περιουσία ύψους 270 δισ. ευρώ!

Πηγή: Ν. Μπογιόπουλος - "Ριζοσπάστης"

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=8FUBxtTnpuM