ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.2.11

Αλυσίδες εβραϊκων συμφερόντων πίσω από την απελευθέρωση των φαρμακείων




======

Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

=====================================

Τελευταία ενημέρωση: 21:50
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η γενική συνέλευση του ΦΣΑ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιπρόεδρος του ΠΦΣ και πρόεδρος του ΦΣ Θεσσαλονίκης κος Θεοδοσιάδης. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ενημέρωσε τα μέλη του ΦΣΑ για τις κινητοποιήσεις που λαμβάνουν χώρα στη Θεσσαλονίκη. Τον λόγο πήρε μετά ο πρόεδρος του ΦΣΑ κος. Λουράντος ο οποίος παρουσίασε έγγραφο με τη συμφωνία του Υπουργείου Εξωτερικών με το Ισραήλ για την ίδρυση αλυσίδας φαρμακείων της εταιρείας Super Pharm (ισραηλινών συμφερόντων) στην Αθήνα. Η εταιρεία αυτή δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής φαρμάκων σε Τρινιντάντ, Καναδά και Πολωνία.

Το νομοσχέδιο που μας αφορά θα συζητηθεί πάλι στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής από Παρασκευή 4/2 μέχρι και Τρίτη 8/2. H απόφαση της γενικής συνέλευσης έχει ως εξής:

Απεργία Παρασκευή 4/2 έως και Τρίτη 8/2 καθώς και άλλη μια τριήμερη απεργία ξεκινώντας από τη μέρα που θα κατατεθεί το νομοσχέδιο στην ολομέλεια της βουλής. Η άρση της επί πιστώσει χορήγησης στα 6 ταμεία μετατίθεται για 1/3. Θα υπάρξει ενημέρωση με ΣΜΣ για μέρα και ώρα συγκέντρωσης έξω απο τη βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: