ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.2.11

Πλήρης απομυθοποίηση της Κυβέρνησης Παπανδρέου

Από την περασμένη Παρασκευή έχουμε την πλήρη απομυθοποίηση της Κυβέρνησης Παπανδρέου.

Πρώτον, το μνημόνιο και η πολιτική που επιτάσσει, είναι πλέον μια παταγώδη αποτυχία. Το λένε τα πουλιά, το λένε και τα αηδόνια! Η συνέντευξη τύπου της τροϊκας το ομολόγησε για όσους θέλουν να καταλάβουν και το μήνυμα ελήφθη. Γιαυτό ο Γιούνκερ έσπευσε να επιβεβαιώσει για τα 50 δις!
Και το Μνημόνιο ήταν προσωπική απόφαση και επιλογή του κ. Παπανδρέου!

Δεύτερον, ο Υπουργός Οικονομικών, μέσα σε τρείς μέρες, «ξεδοντιάστηκε» επικίνδυνα. Είναι εντελώς ανίσχυρος και αποτελεί πλέον «βαρίδιο» για την Κυβέρνηση και τον κ. Παπανδρέου. Αν παραμένει ακόμα είναι γιατί τον εμπιστεύονται «ως εργατικό και συνεργάσιμο» οι εκπρόσωποι των δανειστών μας.

Τρίτον, ο πανίσχυρος υπερ-υπουργός της Κυβέρνησης, το νούμερο 2, ο κ. Ραγκούσης απεδείχθη ότι δεν μπορεί να …συντονίσει ούτε τον Υφυπουργό του, τον κ. Ντόλιο! Για την κυβέρνηση προφανώς, δεν το συζητάμε! Οσα κωμικοτραγικά συνέβησαν από το περασμένο το Σαββατοκύριακο, επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές

Η αδυναμία της κυβέρνησης να εκπληρώσει βασικές υποχρεώσεις της σε συνδυασμό με την διάχυση της κρίσης στην κοινωνία αυξάνει καθημερινά την ανασφάλεια των πολιτών και επιδεινώνει την θλιβερή εικόνα της χώρας.


Μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα

Την στιγμή που η κυβέρνησης τα βάζει με τους «τζαμπατζήδες», με την τακτική της συμπεριλαμβάνεται και η ίδια στην τάση τού «δεν πληρώνω», αυτά που χρωστάει το κράτος από τρέχουσες πληρωμές που θα έπρεπε να έχουν δοθεί σε εργαζόμενους (συντάξεις, εφάπαξ) και επιχειρήσεις (επιστροφή ΦΠΑ, οφειλές Ταμείων σε φαρμακεία) ξεπερνούν τα 3,5 δισ. ευρώ.

Τα νοικοκυριά αδυνατούν να αποπληρώσουν στεγαστικά δάνεια συνολικού ύψους 8 δισ. ευρώ, ενώ στο «κόκκινο» βρίσκονται καταναλωτικά δάνεια συνολικού ύψους 7 δισ. ευρώ. Ταυτόχρονα, ο πολυδιαφημισμένος νόμος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά μένει κενό γράμμα, καθώς από τις συνολικά 25.000 αιτήσεις υπαγωγής, έλαβαν έγκριση μόνον οι 50!

Οι απλήρωτοι λογαριασμοί στη ΔΕΗ αυξήθηκαν το 2010 κατά 35,5%, το ύψος των οποίων έχει φθάσει στα 385 εκ. ευρώ, ξεπερνώντας κατά 101 εκ. ευρώ τις οφειλές του 2009.

Ενώ η ελληνική κοινωνία γνωρίζει μια πρωτοφανή εγκληματικότητα,η Ελληνική Αστυνομία αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο οικονομικού κραχ με βασικές ανάγκες να καλύπτονται μέσω «απορρήτων» λογαριασμών ενώ περιπολικά και μοτοσικλέτες μένουν ακινητοποιημένα λόγω αδυναμίας επισκευής.

Οι διπλωματικές υπηρεσίες της χώρας στο εξωτερικό, σύμφωνα με επιστολές Ελλήνων πρέσβεων προς το ΥΠΕΞ που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, βρίσκονται στα όρια της διάλυσης.

Αυτά και πολλά άλλα είναι η εικόνα της σημερινής Ελλάδας.

Έτσι την κατάντησε η «πανίσχυρη» μέχρι πρότινος κυβέρνηση Παπανδρέου

Άτιμο πράγμα η εξουσία, αδέλφια!

Έλεγε η γιαγιά μου την παροιμία για τη μαϊμού που ανέβαινε στο δέντρο…



Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ...
ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΙΕΣ..
ΑΡΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ 2010 ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ
ΗΤΟΙ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΡΙΛΗ 2010 ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΟΙ ΔΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΕ ΙΣΟΒΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ
[ΑΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ....]