ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.2.11

Προάγγελος…νέων διοδίων! Βεβαίως και δεν θα πληρώσουμε!


Δια χειρός Αλιθέρση

«Συντήρηση και λειτουργία» της Εγνατίας οδού από το Καλοχώρι  Θεσ/νίκης  μέχρι τους Κήπους Έβρου γράφει η πινακίδα,  που έστησε η     ΙΟΝΙΟΣ ΑΕ, για να προαναγγείλει ουσιαστικά  τα διόδια που θα πληρώνουν οι οδηγοί, που θα διέρχονται απο  τον συγκεκριμένο δρόμο. Επιμελώς δεν αναφέρουν τη λέξη ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ!
  Ως γνωστόν για όλο το μήκος της Εγνατίας οδού, σύμφωνα με τους αρχικούς τους υπολογισμούς, θα κατασκευαστούν  13 σταθμοί διοδίων!!! Δηλαδή όποιος διασχίσει την Εγνατία οδό με επιστροφή  θα πληρώσει 26 φορές διόδια!!!
Μιλάμε για ένα δρόμο που πλήρωσε, με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο, εξ ολοκλήρου  ο Ελληνικός Λαός!   Αυτό δεν έχει προηγούμενο! Να πληρώνεις σε ιδιώτες,  για να περνάς από έναν δικό σου δρόμο! Είναι σαφές ότι το αίτημα παραμένει και η απαίτηση γίνεται πιο έντονη: ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ,  του ΛΑΟΣ  και οι παραφυάδες τους,   που άκουσον-άκουσον,  παραχώρησαν τους δρόμους μας σε πέντε εταιρίες, έχουν συναίσθηση για το μέγεθος της ευθύνης τους; Έχουν υπ’ όψιν την υποδοχή που θα τους επιφυλαχθεί από τους ψηφοφόρους τους;  Τί είναι οι ελληνικοί δρόμοι, αλλά και υπόλοιπη  κρατική περιουσία που εκποιούν,  βιλαέτια τους;
ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ!
Ξεχείλισε η υποκρισία μερικών βουλευτών των παραπάνω κομμάτων  προχθές στη Βουλή. Έπνεαν μένεα κατά του κινήματος  «Δεν πληρώνω». Έδωσαν για μία ακόμη φορά εξετάσεις στα αφεντικά τους,  διαγκωνιζόμενοι για το ποιος θα είναι ο καλύτερος!
 Όσο για τα ερώτημα(;) που κάποιοι από αυτούς έθεσαν τι θα γίνει άμα δεν πληρώσουμε, αυτό να το απευθύνουν   στους τραπεζίτες, τους εφοπλιστές, τους μεγαλοεπιχειρηματίες, τους ΔΙΟΔΙΑΡΧΕΣ!
Οι πρώτοι δημιουργούν το νομοθετικό πλαίσιο και οι δεύτεροι, πατώντας εκεί πάνω, μας ξεζουμίζουν.
Όσο γι’ αυτούς που υποκριτικά έθεσαν το ερώτημα στη Βουλή, να τους πούμε ότι το κύριο βάρος των φορολογικών βαρών το σηκώνουμε όλοι οι υπόλοιποι πλην των αφεντικών τους. Ο άνεργος αλλά και αυτός με τα 500 ευρώ το μήνα πληρώνουν  23% ΦΠΑ, όσο ο Μπόμπολας και οι όμοιοί  του !  Πληρώνουν τα ίδια τέλη κυκλοφορίας, την ίδια φορολογία στη βενζίνη , τουλάχιστον ένα ευρώ το λίτρο(!) Πληρώνουν τουλάχιστο άλλους εκατό φόρους, για να εξασφαλίζεται φορολογική ασυλία σ’ αυτούς που τα θησαυροφυλάκια τους στις ελβετικές τράπεζες, μέρες κρίσης, έχουν ξεχειλίσει! Για 600 δις ευρώ γράφει το γερμανικό Spiegel!  Δηλαδή περίπου δύο φορές το Ελληνικό χρέος! Και συνεχίζουν με τα μνημόνια να μας χρεώνουν συνεχώς, για να διογκώνονται ανάλογα  και τα θησαυροφυλάκια τους.  Άρα, όχι μόνο για την κατασκευή  των δρόμων πληρώσαμε αδρά,  αλλά και για τη συντηρησή τους και όχι μόνο, καθημερινά πληρώνουμε.
Φαίνεται ότι   κανένα μάθημα  δεν  πήραν από τους λαούς της άλλης όχθης της Μεσογείου, ούτε την αγανάκτηση και την οργή μας έχουν καταλάβει.
Βέβαια πώς να το καταλάβουν! Αυτοί ζουν σε έναν άλλον κόσμο, σε  έναν κόσμο λαμπερό, στον κόσμο της χλιδής! 
Επειδή ίσως θα τους βόλευε το «ως εδώ και μη παρέκει», αυτό που έχουμε δυνατά να τους πούμε είναι: «ΠΙΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ»!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 18 ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΚΥΡΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
Η κυβέρνηση, έχοντας τη στήριξη της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, επιχειρεί με την τρομοκρατία και τον αυταρχισμό να ποινικοποιήσει και να καταστείλει τις λαϊκές κινητοποιήσεις που με την μορφή της οργανωμένης ανυπακοής διεκδικούν την κατάργηση των διοδίων, να σταματήσει η ληστεία μέσω των αυξήσεων στα εισιτήρια, και αλλού. Στην εκστρατεία αυτή εντάσσονται και οι μηνύσεις, με άθλιες κατηγορίες, σε βάρος ατόμων και φορέων που αντιδρούν στη ληστεία από εταιρίες που με τη στήριξη --->>>
του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν στην κατοχή τους τα διόδια.
Η ληστεία του λαϊκού εισοδήματος, από τα όλο και περισσότερα πρόσθετα χαράτσια που καλούνται να πληρώσουν οι εργαζόμενοι, με αποφάσεις των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, πρέπει να τελειώσει. Καμιά ανοχή στη ληστεία μέσω των διοδίων . Να καταργηθούν τώρα όλα!


Να μην τρομοκρατηθούμε, και αποφασιστικά να απαντήσουμε ότι δεν πρόκειται να ανεχτούμε την ποινικοποίηση του αγώνα μας. Ο αγώνας μας μπορεί να έχει αποτελέσματα. Εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, φτωχοί αγρότες, σε κοινό μέτωπο απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική. Ο δρόμος που υπηρετεί την κερδοφορία και την ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου μόνο δεινά φέρνει για το λαό.


Να δείξουμε εμπιστοσύνη στη δύναμή μας. Εμείς παράγουμε τον πλούτο, εμείς μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα χωρίς τους μεγάλους επιχειρηματίες. Αυτοί δε μπορούν να κερδίζουν χωρίς εμάς.


Έχουμε πληρώσει και πληρώνουμε πανάκριβα. Είναι δικαίωμά μας και υπάρχουν όλες οι δυνατότητες να έχουμε δημόσιες, σύγχρονες, φθηνές συγκοινωνίες και δωρεάν σύγχρονους και ασφαλείς αυτοκινητοδρόμους. Η απάντηση που πρέπει να δοθεί είναι η πιο συνειδητή, μαζική και οργανωμένη λαϊκή ανυπακοή που ως στόχο έχει να εμποδίσει και να ανατρέψει την πολιτική που θυσιάζει τα λαϊκά δικαιώματα για τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων.


Να μη πτωχεύσει ο λαός. Την κρίση και το χρέος να το πληρώσουν αυτοί που ευθύνονται. Να φορολογηθεί τώρα με 45% το μεγάλο κεφάλαιο.


Να δυναμώσουμε τη λαϊκή πάλη και αντεπίθεση:


 Να καταργηθούν όλα τα διόδια - Συγκοινωνίες υπέρ του λαού.


 Όχι στη ληστεία και τα χαράτσια των αυξήσεων των εισιτηρίων


 Έργα και υποδομές, που πρέπει να αναλαμβάνει το κράτος χωρίς να επιβαρύνεται ο λαός και με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος.


 Δημόσιες, σύγχρονες, φθηνές και με δωρεάν χρονικές ζώνες για τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους φοιτητές, τους μαθητές, συγκοινωνίες. Δημόσια έργα, λαϊκή περιουσία.


 Κατάργηση όλων των διοδίων και όλοι οι οδηγοί να κυκλοφορούν ελεύθερα στους αυτοκινητόδρομους.


ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ,

ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 10:30 π.μ.