ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.2.11

Στο ίδιο έργο θεατές.....

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Από τη Κυβέρνηση Καραμανλή που «έδωσε» τις πρώτες εγγυήσεις στο τραπεζικό σύστημα μέχρι και σήμερα, κάθε φορά που..... δίνονται εγγυήσεις του ελληνικού Δημοσίου ακούμε την ίδια φράση… «Οι εγγυήσεις παρέχονται για να διοχετευθούν στη πραγματική οικονομία…..»Και όλοι οι Υπουργοί δεσμεύονται για πίεση προς τους τραπεζίτες…..
Φυσικά τίποτα από τα δύο δε συμβαίνει….
Δεν είμαστε ουτοπικοί….Αν κσταρεύσει το τραπεζικό Σύστημα με τη μορφή που λειτουργεί η Οικονομία σήμερα θα παρασύρει και το Κράτος…..
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να περάσουμε και στο άλλο άκρο….Αυτό που συμβαίνει σήμερα δηλαδή….Να στηρίζει το κράτος μόνο τις Τράπεζες και να αγνοεί τους Πολίτες…..
Τίθεται όμως κι ένα δεύτερο ηθικό ζήτημα….Οι Τράπεζες αγνόησαν επιδεικτικά τους Νόμους τόσα χρόνια κι ενώ έπρεπε να χρησιμοποιηθεί αυτό ως μοχλός πίεσης για να ανακουφιστεί η Αγορά αλλά και το Οικογενειακό Εισόδημα οι ηγεσίες των Υπουργείων απροκάλυπτα τις στηρίζουν και εξαντλούν τα Νομοθετικά τους «όπλα» στους Πολίτες…..
Είναι και ανήθικο αλλά και προς τη λάθος κατεύθυνση….. 
pikri-sokolata

Δεν υπάρχουν σχόλια: