ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.2.11

Η χούφτα του Τόμσεν, μίλησε...

Της Τζένης Κ.
Κι όμως δεν είναι η Πετρούλα η μόνη Ελληνίδα που έχει καταφέρει να παραβιάσει το ακανθώδες, προσωπικό FIR του Πολ Τόμσεν. Όποτε βρίσκεται ο mr. Blue eyes σε δημόσιο χώρο στην Αθήνα, εμφανίζεται από το πουθενά μια γριά καταραμένη, μια κακούργα μάγισσα, πιθανότατα συνταξιούχος του ΟΑΕΕ, αν και υπάρχουν αξιόπιστες πηγές που τη συνδέουν και με το ΙΚΑ, η οποία κλείνει με θράσος το δρόμο του, τον υπνωτίζει καρφώνοντας το μαύρο βλέμμα της στα γαλανά του μάτια και του λέει με το στανιό τη μοίρα του, έναντι ασημώματος (την περασμένη φορά του απέσπασε τα μανικετόκουμπά του, στο στυλό του και το φετίχ σκουλαρίκι αφαλού που πειράζει νευρικά, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, όταν τα πράγματα δεν είναι πολύ άσχημα για τους άλλους και δεν μπορεί να ευχαριστηθεί τη χαιρεκακία του). Ο συντάκτης του «Π» Θανάσης Πεσαλεύρης, μαγνητοφώνησε το σημερινό τους τετ- α- τετ και μας παραχώρησε το κασετάκι. Ιδού λοιπόν η διάγνωση της προσωπικής χουφτολόγου - παλαμολόγου του απροσπέλαστου τροϊκάνου, όπως ακριβώς την απομαγνητοφωνήσαμε:
«Σε το’ χω πει κι άλλη φορά… Κακός άντρωπος είσαι συ. Σαββατογεννημένος. Μπλακ Σάμπαθ που λένε. Έχεις αυτό το μάτι το γαλανό με τα πολλά gigabyte που ματιάχνει από χώρες και πάνω… Αγαπημένο σου χρώμα το κορακί. Αγαπημένο σου πέτρωμα η κοτρώνα που δένουνε οι αυτόχειρες στο λαιμό τους. Αγαπημένη σου μυρωδιά η πτωμαΐνη. Φαγητό που σ’ αρέσει να παραγγέλνεις, οι κεφαλές επί πίνακι… Αγαπημένο σου αξεσουάρ το δρεπάνι. Όχι το μαζί με το σφυρί. Το σκέτο. Αγαπημένο σου φέρετρο παρα-θερισμού οι νεκρές αγορές.
Έναν ασκημομούρη αψηλό βλέπω στο δρόμο σου. Θαρρώ το όνομά του αρχινάει από Δημήτρης Δασκα- και τελεύει σε -λόπουλος. Πολλές εξυπηρετήσεις τον κάμεις. Ούτε γκόμενά σου να ήντουνε. Ροντοπέταλα σπέρνεις το δρόμο του κι αυτός παλούκια σπέρνει στων αλλωνώ το ντρόμο. Κι έναν αψηλό, αγαθοβιόλη έχεις στο φτασμένο σου. Λόγια λες από πίσω του και τονε παίζεις, τονε κοροϊδεύεις θέλω να ειπώ. Αυτουνού το όνομά του Αρχίζει από ΓΑΠ και ντεν τελειώνει ποτέ, γιατί είναι γόνος μεγάλης οικογενείας. Στον τόπο μας οι κατσαρίδες, οι τράπεζες και οι οικογένειες ντεν τελειώνουνε για!
Πολλές μεγάλες πόρτες θα διαβείς. Κι όπου διαβαίνεις εσύ πολλές πόρτες μέσα - όξω, οι άλλοι, μια για πάντα, προς τα έξω τις διαβαίνουνε. Μια στιγμή να βάνω τα γυαλιά μου να διω τι ντουλειά κάμεις. Μου τα παράγγειλε ο γιατρός του Ταμείου μου από πάτους μπυρομπούκαλων και κάνουνε και για τον ήλιο και για την πρεσβυωπία. Μισό λεφτό… Σε νταμάρι ντουλεύεις; Όλο σπας. Τι σπας; Χαλίκι, για να μας φτιάνουνε ντρόμους να πληρώνομε ντιόντια; Όιιι.. Κάτι άλλο σπας. Αρχίζει από συμ- και τελειώνει σε βάσεις. Κι εδώ να! στο πιο ταλαιπωρημένο το μέρος της χούφτας σου που έχει και τον κάλο, λέγει μού το καθαρά: Όλο κατεβάζεις. Όλο σκόντα κάμεις σε λεφτά. Παζάρman από το Κάιρο είσαι; Γιατί χλώμιασες καλέ; Επειδή είπα Κάιρο ή επειδή είπα για τα σκόντα; Τζαμπατζής είσαι για; Απ’ αυτούς που ντεν πληρώνουν - ντεν πληρώνουν; Να σε πιάκει στο στόμα του ο Γιάννης Πρετεντέρης, να σε παπαριάσει από πάνω μέχρι κάτω.. .Μια και το ’φερε η κουβέντα, κάπως έτσι θα σε χάσομε. Από πολύ σάλιο. Ή θα σε φτύξουνε πολύ ή θα σε γλείψουνε πολύ, πάντως θα πλευριτώσεις και θα μας αφήσεις χρόνους σε αθηναϊκό νοσοκομείο. Όχι ότι θα είναι κάτι σοβαρό. Απλώς δε θα βρεις κανένανε να σου χορηγήσει αντιπυρετικό. Άντε, πέσε τώρα ό,τι έχεις από τιμαλφή, να τη βγάλω μέχρι να ξανάρτεις το Μάρτη με τα δις…»…
Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: