ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.2.11

Πήραν τον νόμο στα χέρια τους στην Λακωνία μετά από επίθεση Μεταναστών

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης στους Μολάους όταν ομάδα Μαροκινών μεταναστών που κατοικοεδρεύουν στην ευρύτερη περιοχή επιτέθηκαν σε νεαρή δασκάλα με σκοπό να της αρπάξουν την τσάντα. Οι μετανάστες που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ στην προσπάθεια τους έβγαλαν μαχαίρι και πέταξαν την νεαρή στο δρόμο αρπάζοντας την τσάντα που περιείχε περίπου 30 ευρώ κάρτες και προσωπικά της έγγραφα.

Επίσης το ίδιο βράδυ πραγματοποιήθηκε διάρρηξη στον παρακείμενο ναό του Αγίου Γεωργίου από άγνωστους δράστες.

Τα δύο περιστατικά κινητοποίησαν άμεσα τους κατοίκους των Μολάων και ομάδα πολιτών έκαναν πραγματικό ντού σε σπίτια που διαμένουν μετανάστες «τρομοκρατώντας» τους στην κυριολεξία….

Στην έκρυθμη κατάσταση που επικράτησε το ίδιο βράδυ αλλά και τις επόμενες μέρες στην περιοχή η αντίδραση του ΑΤ Μολάων ήταν άμεση πραγματοποιώντας συνεχείς περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή συνιστώντας ηρεμία και ψυχραιμία…

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του report24.gr με κατοίκους της περιοχής ακούστηκε η αγανάκτηση και η οργή τους τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι… «Δεν πάει άλλο» και «Εδώ δεν είναι Αθήνα είναι Λακωνία…..Αντί να μας φάνε αυτοί θα τους φάμε πρώτα εμείς»

Να σημειωθεί ότι στην περιοχή υπάρχουν αρκετοί μετανάστες όπως και λαθρομετανάστες διακτινίζοντας έτσι τα πρόβλημα και σε μικρότερα γειτονικά χωριά με μικροκλοπές και ζωοκλοπές αλλά και καταστροφές σε καλλιέργειες με σκοπό την επιβίωση.

Η πολιτεία σε πρώτο βαθμό αλλά και η αυτοδιοίκηση σε δεύτερο βαθμό θα πρέπει να σκύψει σοβαρά στο πρόβλημα και να βρεθεί άμεση λύση καθώς όπως όλα δείχνουν οι τα φαινόμενα αντιποίνων θα είναι καθημερινό φαινόμενο….

Ήδη οι πληροφορίες από την περιοχή μας λένε πως κάποιοι μετανάστες ήδη έχουν απομακρυνθεί από μόνοι τους ενώ κάποιοι αγρότες «έκοψαν» τα μεταναστευτικά εργατικά χέρια από τα χωράφια τους αναζητώντας Έλληνες για εργασία…

http://www.report24.gr

ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΡΤΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ 2.500 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΥΡΩΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

part 1
ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΣΛΑΜΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

From HEIL GAP

Φωτογραφία στο διαδίκτυο
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs750.ash1/164166_186594008020607_114197465260262_754578_453547_n.jpg


«Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (EDL) θα πραγματοποιήσει πορεία στο Luton, το Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου του 2011, 2 16:00
Η αγγλική Αμυντική συμμαχία είναι αποφασισμένη «να τα φέρει όλα πίσω εκεί όπου άρχισαν." Αυτή η διαμαρτυρία δεν είναι μόνο για την υποστήριξη της συνεχούς αγώνα της EDL για την Ισλαμοποιηση αυτού του μεγάλου έθνους. Είναι, επίσης, ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αστυνομικές δυνάμεις που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τα μέλη μας με συνολική έλλειψη σεβασμού και με την ελπίδα πως θα σιγάσει κάθε ελευθερία του λόγου. Εμείς ποτέ δεν θα κάνουμε πίσω. Εμείς δεν πρόκειται ποτέ να σιωπήσουμε. Εμείς ποτέ δεν θα παραδοθούμε. Να είστε εκεί.»
Η διαδήλωση κατά του Ισλάμ, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου του 2011 14:00-16:00 στο κέντρο του Λούτον. Μέλη του EDL, τόσο στη γερμανική όσο και ολλανδική Αμυντική συμμαχία καθώς και το εβραϊκό τμήμα της EDL έχουν υποσχεθεί στήριξη, με χιλιάδες κόσμο που αναμένεται να τους επευφημήσουν.
Στη σελίδα του Facebook το EDL λέει για την ένσταση δράσης κατά «της Ισλαμοποιηση Αγγλίας και" των αστυνομικών δυνάμεων και φιλελεύθερων dhimmis ( οι πληρώνοντες φόρο υποτελείας στην μουσουλμανική εξουσία ) πολιτικών της χώρας που συνεχίζουν να συμπεριφέρονται στην EDL μέλη με συνολική έλλειψη σεβασμού ". EDL FaceBook σελίδα Αγγλική ιστοσελίδα
http://www.facebook.com/English.Defence.League.EDL?ref=ts

Και γιατί άραγε διαμαρτύρονται εκεί πέρα στο βρετανικό νησί? .
Μάλλον γιατί κατάλαβαν τα παιχνίδια της ερμαφρόδιτης βρετανικής πολίτικης , η οποία αλόγιστα ξοδεύει ανθρώπινο αίμα και τεραστίους οικονομικούς πόρους , στους πόλεμους της στις μουσουλμανικές χώρες , ενώ παράλληλα έχει καταντήσει την Αγγλία σφηκοφωλιά των ταλιμπαν , οι οποίοι ζουν με τα κοινωνικά επιδόματα που αρπάζονται κυριολεκτικά από τις τσέπες των βρετανών φορολογουμένων.
Διαμαρτύρονται εναντίον των ισλαμιστών που με τους χαζονομους κατάφεραν και κατέκτησαν τον δήμο του ανατολικού Λονδίνου , εναντίον αυτών που κλέβουν βιάζουν , αρπάζουν λευκά κορίτσια και τα αναγκάζουν δια της βίας να εκπορνεύονται, που λεκιάζουν με τα βρώμικα και βάρβαρα έθιμα τους τον ευρωπαϊκό πολιτισμό , και σαν αντάλλαγμα όλων αυτών προτιμούνται και προωθούνται στις θέσεις εργασίας βάσει του νόμου «περί μειονοτήτων» , ( ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ , ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ) με αποτέλεσμα να κλείσει ερμητικά πλέον η πόρτα της εργασίας για τον κάθε γηγενή βρετανό πολίτη .
Φωτογραφία στο διαδίκτυο
http://edl-nottingham.co.uk/wp-content/uploads/2010/11/21.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs301.snc3/28649_127853043894704_114197465260262_354736_3442051_n.jpg

Πάντως ελπίζω να μην προκληθούν επεισόδια , εξαιτίας του ότι την περασμένη εβδομάδα σημειώθηκε απόπειρα δολοφονίας ενός ηγετικού στελέχους της λίγκας από μουσουλμάνο .
Συγκεκριμένα ένας από τους ηγέτες της EDL ο Kevin Carrol έγινε στόχος των μουσουλμανικών συμμοριών στο Luton και πυροβολήθηκε από μουσουλμανικά αποβράσματα που ήταν ντυμένα με πλήρη τζιχάντ (πολεμική) περιβολή .

Ανώνυμος είπε...

part 2
Δόξα τω Θεώ που δεν σκοτώθηκε.
Και μια τελευταία Φωτογραφία στο διαδίκτυο
http://englishdefenceleague.org/images/mission.jpg

Η EDL, για όσους δεν γνωρίζουν είναι μια προ-βρετανική οργάνωση, κατά των ισλαμικών εξτρεμιστικών ομάδων στο Ηνωμένο Βασίλειο , που μάχεται τους μουσουλμάνους οι οποίοι προσπαθούν να επιβάλουν τη Σαρία και να μετατρέψουν την Αγγλία σε έναν μουσουλμανικό υπόνομο , και είναι υπέρ της υπάρξεως του κράτους του Ισραήλ . Δεν θα με εξέπληττε όμως αν εμφύλιοι πόλεμοι ξεσπούσαν σε όλη την Ευρώπη, λόγω της παλίρροιας της μετανάστευσης των μουσουλμάνων που συνεχώς εντείνουν τις διαφορές μεταξύ μουσουλμάνων και μη-μουσουλμάνων που ζουν εδω.
Διότι η Μουσουλμανική μετανάστευση θα έπρεπε να είχε σταματήσει πριν από χρόνια. Όμως επιτέλους χαίρομαι διότι εκεί κάποιοι κατάλαβαν ότι δεν τους χωρίζουν οι τρόποι χαιρετισμού των άλλων , οι δε άλλοι δεν ενδιαφέρονται εάν μεταξύ τους θα υπάρχουν και αλλοεθνείς υποστηρικτές , μπροστά στο γενικό αίτημα για την απόκρουση της ισλαμοποιησης της Ευρώπης . Και έτσι θα είναι όλοι ενωμένοι στο Λούτον .
Να είστε εκεί , έστω και νοερά .

E E EDL NO SURRENDER!!!

HEIL GAP

ΑΡΚΕΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ VIDEO ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ EDL
http://edl-nottingham.co.uk/forum/viewtopic.php?f=10&t=14

Ανώνυμος είπε...

"Νόμιμοι" λαθρομετανάστες συνελήφθησαν επειδή επιχείρησαν να φύγουν ..."παράνομα" από τη Χώρα Μας....

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής στο λιμάνι της Πάτρας πριν τον απόπλου Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Ιταλία, κατά τη διάρκεια ελέγχων από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, δύο αλλοδαποί λαθρομετανάστες, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την ..."παράνομη" έξοδό τους από τη χώρα Μας.!
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.
Παράλληλα, το βράδυ της Παρασκευής εντοπίστηκαν από μέλος πληρώματος Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο για Ιταλία με ενδιάμεσο σταθμό τον λιμένα Ηγουμενίτσας και παραδόθηκαν στη Λιμενική Αρχή δύο αλλοδαποί λαθρομετανάστες, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την ..."παράνομη" έξοδό τους από τη χώρα Μας.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Πού πάτε ρε ...Καραμήτρηδες; Αφού "τρουπώσατε" στο μπουρδέλο μας, έχετε την εντύπωση ότι θα σας αφήσουμε να φύγετε; Πρώτα θα σας εξασφαλίσουμε το άσυλο, θα σας νομιμοποιήσουμε, θα σας αποκαταστήσουμε, θα σας χρησιμοποιήσουμε στις σταλινικές πορείες, θα σας εκλέξουμε, θα ... θα ...και μετά θα σας αντικαταστήσουμε με Έλληνες.!