ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.2.11

Ποιος κυβερνάει τη…Δυτική Θράκη;

Άλλη μια καταγγελία (μετά από εκείνη του ψευτομουφτή Ξάνθης Μέτε προ μηνών) ότι ο πρόεδρος του IRCICA Ερέν είναι εκείνος που ουσιαστικά κυβερνάει τη μειονότητα της Θράκης, διακινώντας τεράστια ποσά (βεβαίως…κατάμαυρα), είχαμε τις προάλλες, αυτή τη τη φορά από τον τέως βουλευτή Ξάνθης Αχμέτ Φαίκογλου, που δήλωσε - μεταξύ άλλων – πως η Δυτική Θράκη δεν μπορεί να κυβερνηθεί με τηλεκοντρόλ!  Ας δούμε τι γράφει σχετικά το δημοσίευμα της «Τζουμχουριέτ – Θράκης» στις 4-2-2011 (σε μετάφραση από το http://tourkikanea.gr):
    Αχμέτ Φαίκογλου: Η Δυτική Θράκη δεν κυβερνιέται με τηλεχειριστήριο
    Ο Αχμέτ Φαίκογλου παίρνοντας το λόγο κατά την τελετή τιμής της «29ης Ιανουαρίου» που είχε οργανώσει η Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης προέβη σε ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις. Να τα ενδιαφέροντα μέρη της ομιλίας του:
    Η Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης δεν αφέθηκε στους Ερέν…
    «Επιθυμώ από εδώ απόψε να απευθύνω μια συμβουλή προς τους κρατικούς λειτουργούς και διοικούντες του κράτους που έχουν έρθει από την μητέρα πατρίδα Τουρκία: Αγαπητά μου αδέρφια είναι εύκολο να αγωνίζεται κανείς μέσα στα σύνορα της Τουρκικής Δημοκρατίας. Όμως το να αγωνίζεται κανείς κάτω από αυτήν τη σημαία (σημ. μεταφρ. την ελληνική) είναι δύσκολο… Κάνετε ό,τι θέλετε. Υπάρχει όμως κάτι που δεν πρέπει να ξεχνιέται για αυτήν την κοινότητα. Η Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης δεν έχει αφεθεί ούτε στους δερβίσηδες, ούτε σε ανθρώπους σαν τον Ερέν, ούτε σε αγίους. Πάνω από όλα, έχει παραδοθεί στον Παντοδύναμο Θεό και στην μάνα Τουρκική Δημοκρατία. Να μην υπάρχουν παιχνίδια από Τουρκία, από Γερμανία, από εδώ και από εκεί, του τύπου: ¨Αυτός είναι ο άνθρωπος μας. Αυτόν να τον κάνουμε πρόεδρο, να κάνουμε τις αλλαγές για να μπορέσει να εκλεγεί βουλευτής¨ !…Αδερφέ μου δεν γίνεται να σηκώνεσαι από κει, δεν κυβερνιέται με τηλεχειριστήριο η Δυτική Θράκη»!
    Για μια ακόμη φορά λοιπόν καταγγέλεται η παρέμβαση του προέδρου του IRCICA με τα πολλά χρήματα. Αλλά βέβαια εμείς ασχολούμαστε να πιάσουμε κανένα μπακάλη που δεν χτύπησε απόδειξη για την γκοφρέτα που πούλησε. Τόσα χρόνια γράφουμε για τα μαύρα χρήματα που διακινούνται στη Δυτική Θράκη σε διάφορους που εξυπηρετούνε τους  σκοπούς της Τουρκίας, αλλά φυσικά….πέρα βρέχει!
http://proxeneio-stop.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια: