ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.2.11

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ… Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ….ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ



Η ενέργεια του Πάγκαλου, είναι ο ορισμός της Οικονομικής Εσχάτης Προδοσίας
Την αφορμή μου την έδωσε το “sibilla – σίβυλλα”, με την ανάρτηση  Ε.Κ. Θεσσαλονίκης κατά Πάγκαλου… >>>>
Από το “picasonidis …για τα εγκαίνια εταιρείας στη Βουλγαρία
Πλήκα Μ.
Θεσσαλονίκη: Την έντονη αντίδραση του ΕΚΘ προκάλεσε η παρουσία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στα εγκαίνια μεγάλης ελληνικής μονάδας επεξεργασίας καπνού, το περασμένο Σάββατο, στη Βουλγαρία.
Το ΕΚΘ σε σχετική ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει «πρόκληση» την παρουσία του Θοδ. Πάγκαλου στο Σαντάνσκι της Βουλγαρίας, όπου επεκτείνει τη παραγωγική δραστηριότητά της η «Καπνική Α. Μιχαηλίδης Α.Ε.», την ώρα που στη βόρεια Ελλάδα η αποβιομηχάνιση έχει πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας.
“Η συγκεκριμένη εταιρεία έκλεισε το εργοστάσιο της στη Θεσσαλονίκη και συρρίκνωσε τον αριθμό των εργαζομένων που απασχολούσε στο Πολύκαστρο του Κιλκίς και την Ξάνθη”, σημειώνει χαρακτηριστικά το ΕΚΘ και…
καλεί την κυβέρνηση “να πάρει ουσιαστικά μέτρα για την πραγματική ανάπτυξη της περιφέρειας με κίνητρα μέσω των αναπτυξιακών νόμων που θα οδηγήσουν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας πλήρους και σταθερής απασχόλησης, με τη στήριξη κλάδων της παραδοσιακής οικονομίας”

Έτσι, αφιερώνοντας λίγο χρόνο, σας δείχνω κι εγώ τα νέα κατορθώματα του χοντρού κλανιάρη.

ΔΟΞΑΣΤΕ, ΤΟΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΠΟΥ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙ, ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ,
……ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…..
ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ο ΒΡΟΜΕΡΟΣ ΚΩΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: