ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.2.11

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ. ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΤΟ ΦΠΑ !

Η οικονομική τρομοκρατία σε όλο της το μεγαλείο.
Ωραίο επιχειρηματικό κλίμα δημιουργεί η κυβέρνηση για την προσέλκυση νέων επενδύσεων και για την τόνωση της  επιχειρηματικότητας και της ιδιωτικής οικονομίας.
Οι επιχειρήσεις καταρρέουν. Οι μικρομεσαίοι ξεπουλάνε μέχρι και τα σπίτια τους για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, αλλά τα λεφτά και πάλι δεν φτάνουν.
Μόλις σήμερα δημοσιεύθηκε ότι 27 ΔΙΣ ιδιωτικών καταθέσεων έφυγαν από τις Τράπεζες το 2010, όχι για το εξωτερικό, αλλά για να καλύψουν τις βασικές ανάγκες διαβίωσης των νοικοκυριών και επιβίωσης των ΜΜΕ, που έχουν κυριολεκτικά χρεοκοπήσει.
Τι λέει  λοιπόν η κυβέρνηση στον επιχειρηματία ;
Εσύ Θα επενδύσεις.
Εμείς θα φροντίσουμε να αποτύχεις και να πτωχεύσεις.
Θα σου πάρουμε όλη την περιουσία.
Και όταν δεν θα έχεις άλλα να σου δεσμεύσουμε ή να σου κατασχέσουμε για να εισπράξουμε και τον ΦΠΑ, τότε θα σε κλείσουμε  στη φυλακή !
Ωραίος ο ανεπάγγελτος ποιητής Παπακωνσταντίνου.
Θα κάνει τεράστια επιτυχία !  Θα γίνει το επόμενο Greek Idol !
Την ίδια επιτυχία που έκανε και με τη διαχείριση του δημόσιου χρέους, των εσόδων, της ανάπτυξης και του κουρέματος,  που τελικά έγινε ... ξύρισμα.
Βεβαίως,  ο επιχειρηματικός κόσμος δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.
Γιατί ο επιχειρηματίας δεν είναι ούτε ανεπάγγελτος, ούτε δημόσιος υπάλληλος, όπως ο Υπουργός.  Έχει μάθει να ψάχνεται,  να βρίσκει λύσεις και να επιβιώνει.
Από μόνος του,  χωρίς να συμβουλεύεται καμία Τρόϊκα, δηλαδή άλλους ανεπάγγελτους.
Έτσι λοιπόν, είναι απλό το τι πρόκειται να συμβεί.
Ας ξεκινήσουμε από την απλή διαπίστωση που λέι ότι η αριθμητική δεν μας βγαίνει.
Δηλαδή ότι με τη σημερινή οικονομική κατάσταση, σε κάθε επιχείρηση (πλην αυτών που ασχολούνται με τα όπλα, τα ναρκωτικά,  το λαθρεμπόριο καυσίμων και τα spreads), τα έσοδα δεν φτάνουν για να καλυφθούν τα έξοδα.
Κάτι λοιπόν πρέπει να μείνει απλήρωτο.
Μέχρι σήμερα έμενε απλήρωτο το ΦΠΑ και, μετά, κατά σειρά προτερεότητας, το ΙΚΑ, οι προμηθευτές, οι Τράπεζες κλπ.
Τώρα θα αλλάξει η προτεραιότητα.
Θα πληρώνεται κατά προταιρεότητα το δηλούμενο ΦΠΑ. Για να μην πάμε φυλακή !
Το ΙΚΑ θα παραμένει απλήρωτο γιατί είναι πλημέλλημα.
Θα μείνουν απλήρωτες όλες οι Τράπεζες. Αυτό δεν είναι ούτε ποινικό αδίκημα.
Και φυσικά, με το ΦΠΑ στο 23% και την επιχειρηματικότητα ποινικοποιημένη σαν κακούργημα, χειρότερο ακόμη και από το εμπόριο ναρκωτικών, στην Ελλάδα δεν θα τιμολογείται ούτε το 50% του πραγματικού τζίρου.
Γιατί το κίνητρο για τη φοροδιαφυγή και τη φοροαποφυγή  είναι πλέον τεράστιο.   Οικονομικό και Ποινικό.
Θα ανθίσουν νέες τεχνολογίες, όχι φοροδιαφυγής αλλά νόμιμης φοροαποφυγής.
Όπως για παράδειγμα η προσομοίωση του παραδοσιακού εμπορίου με ηλεκτρονικό εμπόριο,  με έδρα του εμπόρου στο εξωτερικό, από τον τζίρο του οποίου το Ελληνικό Δημόσιο όχι μόνο δεν θα έχει ούτε ένα ευρώ έσοδο από ΦΠΑ αλλά θα χάσει και το φόρο εισοδήματος, που θα καταβάλλεται – αν καταβάλλεται -  στο εξωτερικό.
Έτσι λοιπόν, ο ανεπάγγελτος ποιητής Παπακωνσταντίνου θα ξαναγράψει μία τεράστια επιτυχία στο ενεργητικό του.
Θα έχει αυξήσει τον ΦΠΑ (όπως και με τα καύσιμα) αλλά και πάλι θα έχει καταφέρει να μειώσει τον τζίρο, ήτοι το ΑΕΠ και τα έσοδα.
Θα χειροτερεύσει τη σχέση χρέους προς ΑΕΠ, αφού το δεύτερο θα μειωθεί.                                                                Και θα καταστρέψει τις Τράπεζες, αφού κανένας δεν θα τις πληρώνει.  
Στο τέλος δε αυτού του νέου οικονομικού θαύματος, θα περιφέρεται περιχαρής σε όλα τα διεθνή φόρα πανυγηρίζοντας ότι μείωσε με τεράστια επιτυχία  τις δαπάνες και τα ελλείματα, αφού δεν θα επιστρέφει τον πιστωτικό ΦΠΑ, δεν θα πληρώνει ούτε μισθούς και συντάξεις (που να τα βρεί τα λεφτά χωρίς έσοδα) και δεν θα πληρώνει ούτε γιατρούς, φαρμακοποιούς, προμηθευτές, εργολάβους κλπ.
Μετά δε την ανακοίνωση της νέας αυτής συνταρακτικής επιτυχίας του, θα ζητήσει από τους ανεπάγγελτους συναδέλφους του της Τρόϊκας, τη λήψη νέων δανείων για την επιμύκυνση των παλαιών, τα οποία θα υποστούν ξανά τη διαδικασία του εσωτερικού κουρέματος, δίνοντας το τελειωτικό χτύπημα στο Ελληνικό τραπεζικό σύστημα.
Τότε η σχέση χρέους προς ΑΕΠ θα γράφει 200%.
Αυτή θα είναι και η μαγική στιγμή που θα μας ανακοινωθεί ότι μετά τα τρομερά επιτεύγματα της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης, η εμπιστοσύνη των αγορών ανακτήθηκε και, ως εκ τούτου,  εισερχόμαστε σύντομα σε φάση ανάπτυξης.
Όπως και σήμερα.
Και τότε θα επιχειρηθεί να ληφθούν τα τελευταία αναπτυξιακά μέτρα.
Θα γίνει διαρκές ποινικό αδίκημα και θα διώκεται με τη διαδικασία του αυτόφωρου η μη καταβολή των εισφορών του ΙΚΑ και η καθυστέρηση εξυπηρέτησης των δανείων στις τράπεζες.
Η Οικονομική Αστυνομία (που τότε θα λειτουργεί) θα αποκτήσει on line πρόσβαση στο αρχείο της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε. και όλα τα εκατομμύρια των Τειρεσιόπληκτων επιχειρηματιών θα διαταχθεί να προσάγονται μαζικά στις φυλακές με τη διαδικασία του αυτόφωρου.
Για να αποσυμφορηθούν οι φυλακές και να μπορούν να υποδεχθούν τους επιχειρηματίες, θα αποφυλακιστούν όλοι οι αλλοδαποί, οι οποίοι μετά την παραμονή τους στις Ελληνικές φυλακές θα έχουν αποκτήσει όλες τις προϋποθέσεις να λάβουν την Ελληνική Ιθαγένεια και να συμβάλλουν με την ψήφο τους στη διαμόρφωση του νέου πολιτικού σκηνικού.
Θα αποφυλακιστούν όλοι οι έμποροι ναρκωτικών, μικροί και μεγάλοι και, προκειμένου να ενισχυθεί η νέα επιχειρηματικότητα και να καταστεί ανταγωνιστική η Ελληνική οικονομία, θα πέσει και το τελευταίο κάστρο και θα ανοίξει το κλειστό επάγγελμα της εμπορίας ναρκωτικών.
Στο Mega, η Τρέμη  θα αναγγέλει με το χαμόγελο του χιλιοστού λίφτινγκ ότι η Ελλάδα επιτέλους αλλάζει.
Ο Πρετεντέρης θα επιπλήττει τους Δικαστές επειδή θα έχουν δώσει ξανά  αναβολή στη δίκη του Βοσκόπουλου στο Εφετείο.
Ο Καψής θα κατηγορεί τους επιχειρηματίες για απείθια στους Νόμους, επειδή δεν θα προσέρχονται οικιοθελώς στις φυλακές ή επειδή προσερχόμενοι στις φυλακές με τα αυτοκίνητά τους, δεν θα έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας και θα σηκώνουν τις μπάρες στα διόδια.
Αυτή θα είναι η στιγμή που η Αθήνα θα γίνει Κάϊρο και η Ελλάδα θα αναδειχθεί ως η νέα,  ανερχόμενη Αίγυπτος της Ε.Ε.
Ελικόπτερα θα μεταφέρουν από το κτίριο της Βουλής τους όποιους επιζήσαντες πολιτικούς στην Ελευσίνα, προκειμένου να επιβιβαστούν στα C 130,  με μοναδικό ασφαλή προορισμό τους τον αγύριστο.
Οι ήρωες του επιχειρηματικού κόσμου που θα έχουν επιβιώσει από το έπος της Τρόϊκας, θα αναδείξουν τη νέα πολιτική ηγεσία που θα επαναφέρει την Ελλάδα στην κοινή λογική.
Ο κύκλος της ανάπτυξης θα επανέλθει. Μετά το σκοτάδι υπάρχει μόνο φως.
Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει.
Κυριάκος Τόμπρας

Dr. Kiriakos Tobras
e mail : kyrotobras@yahoo.com
skype : kyrotobras
Mobile : +30 6944 360231

Δεν υπάρχουν σχόλια: