ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.2.11

Ενδεχόμενο δυναμικής επέμβασης στη Λιβύη με άδεια του ΟΗΕ-Δείτε εικόνες που σοκάρουν

Του Μανώλη Κυπραίου
Εκτός ελέγχου και χωρίς κανένας να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει, εξελίσσεται η κατάσταση στη Λιβύη. Συγκεχυμένες και χωρίς διασταύρωση είναι οι πληροφορίες που μεταδίδουν τόσο τα αραβικά όσο και τα διεθνή μέσα επικοινωνίας, ενώ κοινή είναι η εντύπωση στα επιτελεία των κυβερνήσεων των ισχυρών χωρών του πλανήτη πως ο Μουαμάρ Καντάφι θα δώσει διαταγή-αν δεν το έχει κάνει ήδη-να «πνιγεί στο αίμα» η εξέγερση.
Από την άλλη, η διεθνής κοινότητα εξετάζει σε πρώτη φάση τον απεγκλωβισμό των πολιτών της στην Λιβύη, ακόμη και αν χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν ένοπλες δυνάμεις και εντός του λιβυκού εδάφους.
Επίσης, όπως μεταδίδεται από τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, οι ΗΠΑ βρίσκονται σε διαβουλεύσεις με άλλες ισχυρές χώρες του πλανήτη, ώστε σε περίπτωση που το καθεστώς Καντάφι προχωρήσει σε σφαγή των αμάχων που διαμαρτύρονται, τότε να λάβει χώρα στρατιωτική επιχείρηση στη Λιβύη από πολυεθνική δύναμη με σκοπό να σταματήσει ενδεχόμενη γενοκτονία.
Ηδη, σύμφωνα με πληροφορίες από την ελληνική κυβέρνηση, το θέμα μιας ενδεχόμενης επέμβασης ή «χειρουργικών πληγμάτων» ενάντα στις μισθοφορικές δυνάμεις του Μουαμάρ Καντάφι, συζητείται έντονα στην έδρα του ΟΗΕ μεταξύ των αντιπροσώπων, ενώ για το λόγο αυτό οι ΗΠΑ έχουν ετοιμάσει σχέδιο απόφασης «άμεσης έγκρισης».
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η Νότια Διοίκηση του ΝΑΤΟ στην Ιταλία (AFSOUTH), η βάση των ΗΠΑ στη Σούδα και οι βρετανικές βάσεις στην Κύπρο έχουν τεθεί σε κατάσταση «ύψιστης επιφυλακής» σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από τις ίδιες πηγές.
Στο μεταξύ, το «Al Jazeera» και το «Al Arabiya» μεταδίδουν πως ο Μουαμάρ Καντάφι διέταξε επίλεκτα τμήματα των ενόπλων δυνάμεων της Λιβύης, τα οποία στελεχώνονται αποκλειστικά από μισθοφόρους, να προχωρήσουν σε επιχειρήσεις εναντίον των εξεγερμένων που έχουν καταλάβει περιοχές και πόλεις στο ανατολικό τμήμα της χώρας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, τα τμήματα του στρατού ξηράς του λιβυκού στρατού, θα έχουν και ενίσχυση από αέρος από μαχητικά και ελικόπτερα τα οποία επίσης χειρίζονται από μισθοφόρους.
Είναι ξεκάθαρο πως ο Μουαμάρ Καντάφι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στις αμιγώς λιβυκές στρατιωτικές δυνάμεις, τα στελέχη των οποίων αρνούνται να βάλλουν εναντίον άοπλων αμάχων και προχωρά στη χρησιμοποίηση «πληρωμένων δολοφόνων» όπως τους χαρακτήρισε ανώτατος αξιωματούχος του λιβυκού στρατού στο «Al Arabiya» που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.
Ήδη, η λιβυκή πολεμική αεροπορία έχει απολέσει τέσσερα μαχητικά λόγω της άρνησης των Λίβυων πιλότων να βομβαρδίσουν αμάχους. Δύο χειριστές αυτομόλησαν και προσγείωσαν τα μαχητικά τους στην Μάλτα, ενώ-σύμφωνα με το Assosiated Press-άλλοι δύο παίρνοντας διαταγή να βομβαρδίσουν διαδηλωτές στην Βεγγάζη απογειώθηκαν και εγκατέλειψαν τα μαχητικά τους πάνω από την λιβυκή έρημο, τα οποία συνετρίβησαν στο έδαφος.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με εικόνες από την Τρίπολη: 

newscode

Δεν υπάρχουν σχόλια: