ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.2.11

ΗΠA: ''Βράζει'' η Ομογένεια... Αγανάκτηση και απογοήτευση.Kοροϊδία-απάτη του υπουργείου Εξωτερικών εις βάρος Ομογενών. (" ΣΥΜΜΑΧΟΙ" ΚΑΙ Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΑΠ )

Τα χρήματα της Ομογένειας γιά το ''ομόλογο της Διασποράς'', η ελληνική κυβέρνηση τα θέλει σε επιταγές ή μετρητά;
ΗΠA: ''Βράζει'' η Ομογένεια... Αγανάκτηση και απογοήτευση
''ΜΠΡΑΒΟ'', στον πρωθυπουργό της Ελλάδας GAP, στον υπουργό Εξωτερικών και στους ''άξιους'' διπλωμάτες μας στις ΗΠΑ: Κατάργησαν τις δεξιώσεις-εκδηλώσεις γιά την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 και τις αντικατέστησαν με εκδηλώσεις γιά το...Ολοκαύτωμα. 


Στις 10 Φεβρουαρίου '11 εφέτος η καθιερωμένη εκδήλωση γιά το Ολοκαύτωμα, στο γενικό προξενείο Νέας Υόρκης.
''Aνεπιθύμητοι'' οι...'Ελληνες και οι Ελληνοαμερικανοί γιά την εθνική τους επέτειο, αλλά ευπρόσδεκτοι οι Αμερικανο-Εβραίοι, που κατηγορούν, συκοφαντούν γραπτά Ομογενείς κι ελληνικά ΜΜΕ ως ''αντιαμερικανούς'', ''παρανοϊκούς'', ''ξενόφοβους'', ''λυσσαλέους αντισημίτες'' κ.ά.
(Παρά την εντυπωσιακή δουλοπρέπεια του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας και των διπλωματικών μας αποστολών στις ΗΠΑ, δεν είδαμε -ως αντάλλαγμα- έστω ΜΙΑ εκδήλωση στην πρεσβεία ή στα προξενεία του Ισραήλ στις ΗΠΑ ή σε εβραιοαμερικάνικη Οργάνωση, γιά τα ελληνικά ''Ολοκαυτώματα'' ή άλλα ελληνικά ζητήματα)

'Ελληνες διπλωμάτες στις ΗΠΑ: Απογοήτευση και θυμός γιά πρακτικές του υπoυργ. Εξωτερικών
- Πληρώνουν-συνεισφέρουν από την τσέπη τους γιά βασικά λειτουργικά έξοδα προξενείων (τηλέφωνο, ηλεκτρικό, κ.ά.).
- Την ίδια ώρα, το υπουργείο Εξωτερικών συνεχίζει να εγκρίνει κονδύλια γιά ημιενεργές ομογενειακές Οργανώσεις (τις ''εξαγοράζει'' γιά να μην αντιδρούν στα εθνικά ζητήματα) ή γιά το ουσιαστικό ανύπαρκτο ''Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού'' (ΣΑΕ) και διατηρεί πρεσβείες και ειδικά προξενεία, σε χώρες τριτοκοσμικές, όπου δεν υπάρχει Ελληνισμός.
- Πρόβλημα με την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των διπλωματών στις χώρες που υπηρετούν (ειδικά στις ΗΠΑ).
- Το υπουργείο επιβάλει φορολογία 35-50% γιά τα επιδόματα αλλοδαπής των διπλωματών.

Και η κοροϊδία-απάτη του υπουργείου Εξωτερικών εις βάρος Ομογενών
Κατάργησε τα έξοδα διπλωματικού ταχυδρομείου γιά τα ''ασυνόδευτα ταχυδρομικά μέσα'' (σίγουρα γιά τον μήνα Ιανουάριο 2011). Σε απλά ελληνικά (και ως παράδειγμα), ο κάθε Ομογενής που πηγαίνει σε ένα ελληνικό προξενείο στις ΗΠΑ ή αλλού, γιά να ανανεώσει π.χ. το ελληνικό του διαβατήριο, προπληρώνει και τα έξοδα αποστολής στην Ελλάδα κι επιστροφής (ταχυδρομικά, μέσω διπλωματικής οδού). Με την κατάργηση κονδυλίων κι ενώ ο Ομογενής έχει ήδη προπληρώσει, η αίτηση γιά το διαβατήριό του ή δεν θα πάει ΠΟΤΕ στην Αθήνα ή θα καθυστερήσει υπερβολικά...

Ερώτηση βουλευτή στον υπουργό Εξωτερικών, γιά ζήτημα κατάργησης εκδηλώσεων σε πρεσβείες και προξενεία της Ελλάδας, γιά την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821... (Το κείμενο)

Εθνική επέτειος 25ης Μαρτίου 1821, κατάργηση δεξιώσεων-εκδηλώσεων σε πρεσβείες και προξενεία της Ελλάδας: Τι θα κάνουν οι ''φορείς-Οργανώσεις της Ομογένειας'';
Η ελληνική κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, κατάργησε (2010) τις καθιερωμένες δεξιώσεις-εκδηλώσεις στις πρεσβείες και στα προξενεία της Ελλάδας, γιά την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, υποτίθεται γιά ''λόγους οικονομίας'', αλλά και ''γιά λόγους συμβολισμού''. Ακόμα και όταν Ομογενείς προθυμοποιήθηκαν να καλύψουν τα έξοδα, η απάντηση της κυβέρνησης ήταν αρνητική, γεγονός που μας δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται γιά την απόδοση της πρέπουσας τιμής στους ήρωες της επανάστασης στα 1821, που μας απελευθέρωσαν. Κι ενώ κατάργησε τις δεξιώσεις γιά την εθνική μας επέτειο, συνεχίζει να ''εγκρίνει'', δεξιώσεις γιά τους επισκεπτόμενους τις παροικίες υπουργούς, στις πρεσβείες και στα προξενεία ή δεξιώσεις-εκδηλώσεις σχετικές με το Ολοκαύτωμα.
Η ''οργανωμένη Ομογένεια'' ειδικά στις ΗΠΑ, τι προτίθεται να πράξει; Ως απόδημοι 'Ελληνες, ΤΙ μήνυμα θα δώσουμε στα παιδιά, στα εγγόνια μας και στους φιλέλληνες Αμερικανούς συμπολίτες μας;...
Επιστολή Ομοσπονδίας στον γεν. πρόξενο στην Τάμπα, γιά εορτασμό 25ης Μαρτίου... (Διαβάστε)

Δεν υπάρχουν σχόλια: