ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.2.11

PLAGIARISM= ΛΟΓΟΚΛΟΠΗ

Στην ΕΛΛΑΔΑ για την λογοκλοπή δεν ιδρώνει το αυτί ΚΑΝΕΝΟΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΝ ότι Υπάρχει και το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ να ανησυχούν αφενός μεν αυτοί που λογοκλέπτουν στον ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΧΩΡΟ και όσοι τους ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ. ΤΩΡΑ για τους πολιτικούς διαφεύγουν Αν ο Δρούτσας ήταν υπουργός στη Γερμανία...

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Γερμανία με τον  υπουργό Άμυνας, Καρλ Τέοντορ τσου Γκούτενμπεργκ, που κατηγορείται  ότι έκανε  λογοκλοπή στο  διδακτορικό του. Πολλοί μάλιστα ζητάνε την παραίτησή του και ο ίδιος χθες ζήτησε δημόσια συγνώμη. «Εάν υπάρχει πράγματι λογοκλοπή και επιβεβαιωθεί από την αρμόδια επιτροπή του πανεπιστημίου μπορεί  να του κοστίσει τον  υπουργικό  του θώκο» αναφέρει ο Γερμανικός τύπος.
Ο δικός μας υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας , που δεν έχει καθόλου διδακτορικό δεν χαλάει την ζαχαρένια του. Παρουσιάστηκε ως καθηγητής χωρίς να είναι,
 μας έλεγε ότι αγαπάει την Κύπρο τόσο πολύ που έκανε διδακτορικό με θέμα την ένταξή της στην Ε.Ε , ενώ ΔΕΝ έχει καθόλου διδακτορικό , παρ’ ότι σε παλαιότερες συνεντεύξεις του άφηνε να εννοείται ότι μπορεί να έχει και δύο διδακτορικά!
Αλλά εδώ δεν είναι Γερμανία. Εδώ είναι Βαλκάνια. Ποιος να ευαισθητοποιηθεί με κάτι τέτοια;
Αποσπάσματα από συνέντευξη του Δημήτρη Δρούτσα στην εφημερίδα Έθνος και τη Φώφη Γιωτάκη.
-Ως καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και νομικός σύμβουλος του πρώην Καγκελάριου της Αυστρίας ήλθατε στην Αθήνα, δίπλα στον τότε υπουργό των Εξωτερικών. Πώς σας έπεισε ο κ. Παπανδρέου;
“Με τον κ. Παπανδρέου υπήρχε ήδη ταύτιση απόψεων για τα μεγάλα θέματα, τη στρατηγική και τους στόχους. Όταν έγινε υπουργός Εξωτερικών μου είπε: «Πάμε, ήρθε η ώρα». Αρκούσε. Θεώρησα δε μεγάλη τιμή την ευκαιρία να εργαστώ για τα συμφέροντα της πατρίδας μου.”
…….
-Κλείσατε την πρώτη επίσημη επίσκεψη του κ. Παπανδρέου ως πρωθυπουργού στην Κύπρο. Εκτός από τον συμβολισμό… και προσωπικά…
“Γεννήθηκα στη Λευκωσία, όπου πέρασα τα παιδικά μου χρόνια. Έζησα την εισβολή, μια εμπειρία που με έχει σημαδέψει. Δεν είναι παράξενο ότι το Κυπριακό με ακολουθεί έκτοτε. Η πρώτη μου διδακτορική διατριβή είχε ως αντικείμενο την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ήταν, λοιπόν, πολύ σημαντικό για μένα το γεγονός ότι εργάστηκα αργότερα για τον ίδιο στόχο.”
Αλέξανδρος Σγουρός

Δεν υπάρχουν σχόλια: