ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.2.11

Ο Εργασιακός μεσαίωνας της RENAULT (ELLADA)!!!

Οι γάλλοι ευγενικός λαός . Η γαλατική ευγένεια πιά παροιμιώδης.  Οι τρόποι τους άψογοι το ίδιο και η ομιλία τους.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα? Αναρωτιέται κάποιος.  Πρίν από λίγους μήνες οι εργαζόμενοι της FRANCE TELLECOM πέφταν από τα παράθυρα σαν τα κουφέτα σε γάμο! Και βέβαια, το τι γίνεται στην Γαλλία είναι θέμα των iδίων και της κυβέρνησης τους.

Έλα όμως που στην Ελλάδα προσπάθησαν και μετέφεραν όλο τον εργασιακό μεσαίωνα τους και μάλιστα στην γνωστή μας RENAULT.

Το ξενύχτι των εργαζομένων της πάει βροχή ! Μαζί πάει το βρισίδι και οι απειλές! Ποιές απειλές?  Δουλέψτε γιατί σας περιμένει η .... «χαβούζα» της ανεργίας.

Και τι να κάνουν οι Έλληνες εργαζόμενοι ? Σκύβουν το κεφάλι και ανέχονται .... Εχουν βάλει στην καθημέρινοτητα τους την δημόσια προσβολή για το παραμικρό, το βρισίδι και την συνεχή μείωση της προσωπικότητας τους.  Φυσικά το ωράριο είναι 8 το πρωί με 10 το βράδυ. Η τρομοκρατία συνεχής να μαστιγώνει τις ράχες τους!  Η έννοια της οικογένειας, της ζωής εκτός εργασίας, της αξιοπρέπειας ??? Λέξεις άγνωστες. 
Ζούν για να  δουλεύουν και τίποτε περισσότερο.

Φυσικά από το σύγχρονο εργασιακό  Νταχάου δεν μπορούν να λείπουν οι Εφιάλτες «Κάπο» των στρατοπέδων..... οι οποίοι φυσικά είναι Έλληνες.

Βλέπεις οι Γάλλοι ευγενείς δεν θα καταδέχονταν να «λερώσουν» τα χέρια τους με τέτοιες πρακτικές, δεν τους το επιτρέπει η καταγωγή τους.

Έτσι έχουν ορίσει κάποιους  Έλληνες «έγκλειστους» ως αρχηγούς (Manager τους  λένε τώρα)  να «βαράνε» ανηλεώς με ενα μικρό αντίτιμο  στον μισθό τους.   Και εκείνοι όπως κάθε αξιοπρεπής δοσίλογος φροντίζουν και με το παραπάνω να γίνονται «βασιλικότεροι του βασιλέως» και σαν τα σκυλιά ορμάνε στα δύστυχα θύματα τους που δεν τολμούν να υψώσουν ούτε το ανάστημα τους.


Κι όποιος αντέξει........

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΝΤΙΝΟΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: