ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.2.11

Trailer: Υπόθεση Μέρτεν



Η υπόθεση Μέρτεν είναι από τις πιο συγκλονιστικές και πιο άγνωστες της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας. Ένας ναζί εγκληματίας συλλαμβάνεται στην Αθήνα, δικάζεται αλλά δεν εκτίει την ποινή του. Απελευθερώνεται στην Γερμανία.
Η ελληνική κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, δέχεται τα πυρά όλων των κομμάτων. Μια μεγάλη πολιτική κρίση ξεσπάει στην Ελλάδα. Φόντο της η μυστική διπλωματία, ο Ψυχρός Πόλεμος, και το γεγονός πως πολλοί από τους στυλοβάτες του κρατικού μηχανισμού είναι πρώην συνεργάτες των Γερμανών.
Ίσως η υπόθεση Μέρτεν να είχε τελειώσει εκεί, σε κάποια πολιτικά συμπεράσματα, αν ο Μαξ Μέρτεν, δεν κατηγορούσε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και μέλη της κυβέρνησής του ως συνεργάτες του. Η Ελλάδα από το 1957-1963 θα πέσει σε μια πολιτική θύελλα, όπου αλήθειες και σκοπιμότητες αλληλοπλέκονται. Η ταραγμένη δεκαετία του 60, η Χούντα αργότερα δεν θα βοηθήσουν στο να πέσει φως στην υπόθεση.
Ήταν η υπόθεση Μέρτεν, ένας εκβιασμός που άσκησαν οι Γερμανοί στον Καραμανλή ώστε να οδηγηθούμε στην μη διεκδίκηση των αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου;
Στο «Κουτί της Πανδώρας»
Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου στη ΝΕΤ
«Επειδή τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται»

Δεν υπάρχουν σχόλια: