ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.3.11

Φοβούνται οι πολιτικοί μην τους κράξουν κατά την διάρκεια της παρέλασης την 25η Μαρτίου.Όλα τα video κατά των πολιτικών συγκεντρωμένα

Η οργή του κόσμου έχει ανέβει κατακόρυφα και πλέον οι άνθρωποι όταν δουν κάποιον πολιτικό αντιδρούν από ένστικτο. Είναι αλήθεια πως οι πολιτικοί φοβούνται να κυκλοφορήσουν έξω μήπως και κάποιος πολίτης τους επιτεθεί φραστικά ή ακόμα και να χειροδικήσει. Έτσι αποφάσισαν να καλέσουν ακόμα και τους αστυνομικούς που ήταν σε άδεια για να τους προφυλάξουν από την οργή του λαού ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της παρέλασης της 25η Μαρτίου. Παρακάτω συγκεντρώσαμε όσα video μπορέσαμε να βρούμε από το youtube για το κράξιμο που έχουν φάει οι πολιτικοί τις τελευταίες ημέρες.


Το γιαουρτάκι του Πάγκαλου.



Γιαουρτάκι και στον Αλαβάνο.



Από τα επεισόδια στην Σύρο την επισκέφτηκε ο Πρωθυπουργός.




Λοβέρδος σε βιβλιοπωλείο.



Του Σηφουνάκη σε ομιλία του.


Μάνα αστυνομικού για τον τσίπρα.


 Το ξύλο που έφαγε ο Χατζηδάκης.


Να πούμε πως κανένα από τα video δεν είναι δικό μας αλλά ανήκουν στον εκάστοτε δημιουργό τους. Εμείς απλά τα αναδημοσιεύσαμε από το Youtube. Επίσης τα video είναι από διαφορετικά άτομα δηλαδή δεν τα έφτιαξε ένας αλλά διαφορετικοί πολίτες κάθε φορά.


Η οργή κατά των πολιτικών αυξάνεται και είναι η αλήθεια. Με την ανεργία να έχει φτάσει στο 16% επίσημα (γιατί το πραγματικό της μέγεθος είναι τουλάχιστον διπλάσιο) ο κόσμος δεν ξέρει τι να κάνει. Τι θα ξημερώσει αύριο. Άνθρωποι αυτοκτονούν επειδή δεν βρίσκουν δουλειά. Οι ψυχασθένειες θερίζουν. Η κατάθλιψη ΤΡΏΕΙ τους Έλληνες! ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
 πηγη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

sto Λοβέρδος σε βιβλιοπωλείο evales akuro video.