ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.3.11

Οι γενναίοι της 25ης Μαρτίου!

Με τον φόβο των έντονων αποδοκιμασιών από αγανακτισμένους πολίτες αλλά και με φόντο την εντολή του πρωθυπουργού “να μην κλειστούμε στα γραφεία μας” θα παραστεί φέτος η πολιτική ηγεσία της χώρας στις εξέδρες των επισήμων για να παρακολουθήσει την παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Πολλοί είναι εκείνοι που θα ρισκάρουν αύριο με την παρουσία τους την εκδήλωση έντονων αντιδράσεων από τον κόσμο και θα βρεθούν στις πρώτες σειρές.

Αν και η εντολή του Γιώργου Παπανδρέου χθες, κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου, ήταν σαφής, «θα είμαστε κοντά στον λαό. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας κλείσει στα γραφεία μας. Δεν μας ψήφισαν γι’ αυτό οι πολίτες», προτρέποντας τα στελέχη του να μη φοβηθούν αποδοκιμασίες και ακραίες εκδηλώσεις και να παραστούν σε όλες τις εκδηλώσεις, πολλοί είναι εκείνοι που παραμένουν διστακτικοί.

Ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι θα εκπροσωπούσε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις στο Ηράκλειο, τελικά δεν θα παραστεί και αντ’ αυτού θα δώσει το «παρών» ο υφυπουργός Εργασίας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Πολλά είναι τα κυβερνητικά στελέχη, όμως, τα οποία θα αψηφήσουν ενδεχόμενες αποδοκιμασίες και θα εκπροσωπήσουν την κυβέρνηση στις επετειακές εκδηλώσεις.

Στα Γιάννενα θα βρεθεί ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Τηλέμαχος Χυτήρης. Στην Αρτα, η υφυπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κυρία Παρασκευή Χριστοφιλοπούλου.
Στην Πρέβεζα, ο ειδικός γραμματέας Δασών του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιώργος Αμοργιαννιώτης, ενώ στην Ηγουμενίτσα ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μιχάλης Τιμοσίδης.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ την κυβέρνηση στην Πάτρα θα εκπροσωπήσει ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου θα παραστεί ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Γιάννης Ιωαννίδης.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μανόλης Οθωνας, ενώ στα Χανιά την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του υπουργείου Θαλάσσιων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας Δημήτρης Χαλκιώτης.

Στις αυριανές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν δοξολογία και παρέλαση την κυβέρνηση στη Λαμία θα εκπροσωπήσει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Γρηγόρης Τασούλας και τη Βουλή ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Θανάσης Γιαννόπουλος.

Σε επίπεδο περιφέρειας στις εκδηλώσεις θα βρεθούν στελέχη της κυβέρνησης και συγκεκριμένα: στο Καρπενήσι ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Θόδωρος Μπούφης, στην Αμφισσα ο υφυπουργός Υποδομών κ. Γιάννης Μαγκριώτης, στη Χαλκίδα η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κυρία Μιλένα Αποστολάκη, στη Λιβαδειά η γενική γραμματέας Πολιτισμού κυρία Λίνα Μενδώνη και στη Θήβα ο γενικός γραμματέας Ανάπτυξης κ. Γιάννης Δρυμούσης.
Ο Λαρισαίος υφυπουργός Οικονομικών κ. Φίλιππος Σαχινίδης θα εκπροσωπήσει την κυβέρνησης στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, που θα πραγματοποιηθούν στη Λάρισα.
Στην Κεφαλονιά την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, ενώ τη Νέα Δημοκρατία ο κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος. 

zoomyk===============================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης "σκιών" την "έκαναν με ελαφριά πηδηματάκια " κατά το κοινώς λεγόμενο και στέλνουν τους "αναλώσιμους" ως αμνούς επί σφαγή!!! Άξιοι!!!! και οι δύο απατεώνες!!Πάντως η σημερινή ημέρα ΙΣΩΣ γραφτεί στην Ιστορία ως η μέρα της "λεμονόκουπας"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΔΟΥΛΩΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΟΥ 1821
ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΟΧΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=KRX1TAYc5Hc
ΑΠΟ ΓΑΛΑΤΣΙ