ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.3.11

Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ! "Υποκινούμενες οι συγκεντρώσεις έξω από σπίτια πολιτικών ".....

.... ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ...ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ Η ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ??????
ΓΙΑ ΨΑΞΤΕΤΟ........

Έντονη κριτική στη ΝΔ με αφορμή την προγραμματισμένη για σήμερα, μέσω διαδικτύου, συγκέντρωση έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, Κ. Σημίτη, άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Ο Γιώργος Πεταλωτής έκανε λόγο για «υποκινούμενο και μεθοδευμένο σχέδιο» και χαρακτήρισε χαρακτήρισε «αποτροπιαστικό» να δημιουργούνται τέτοιου είδους «οργανωμένες κινήσεις δήθεν έκρηξης οργής».
«Τέτοιου είδους ενέργειες, μέσα από μια οργανωμένη πολιτική δραστηριότητα, ειδικά εναντίον ενός πρώην πρωθυπουργού που έχει προσφέρει πολλά στη χώρα, είναι πραγματικά καταδικαστέες», υπογράμμισε ο κ.Πεταλωτής και σημείωσε ότι κινήσεις όπως αυτές με τις οποίες καθυβρίζεται και στιγματίζεται μια πολιτική προσωπικότητα είναι αποπροσανατολιστικές, δεν εξυπηρετούν κανένα δημόσιο συμφέρον και τείνουν στα όρια της αυτοδικίας.
Γ.Πεταλωτής: Υποκινούμενες οι συγκεντρώσεις έξω από σπίτια πολιτικών
«Πρόκειται για μεθοδευμένο και υποκινούμενο σχέδιο και γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πώς και με ποιους τρόπους υποκινείται», σημείωσε, προσθέτοντας ωστόσο πως «ούτε ήρωες θα φτιάξουμε ούτε θα μπούμε σε κυνήγι προσώπων και στοχοποίησή τους. «Η ΝΔ έχει ευθύνη να συμμαζέψει τέτοιου είδους συμπεριφορές», είπε.
Κάλεσε τόσο τη ΝΔ όσο και όλες τις πολιτικές δυνάμεις και τα κόμματα της αριστεράς που στο παρελθόν έχουν υποστεί με το χειρότερο τρόπο τις συνέπειες του φαινομένου των «αγανακτισμένων πολιτών», να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να καταδικάσουν τέτοιου είδους ενέργειες.
Η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα, είχε προγραμματιστεί μέσω διαδικτύου, ενώ ομάδες πολιτών είχαν προηγουμένως αφισοκολλήσει ανοιχτή πρόσκληση σε διάφορα σημεία του κέντρου.
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην οδό Αναγνωστοπούλου, στο Κολωνάκι, γύρω στις 4 το απόγευμα, με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος. Δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν αναπτυχθεί έξω από την οικία του κ.Σημίτη για να αποτρέψουν τυχόν επεισόδια.

Οι συγκεντρωμένοι έμειναν για αρκετή ώρα στο σημείο, κρατώντας πανώ και πικέτες, ενώ φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και κατά του πρώην πρωθυπουργού.


www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: