ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.3.11

Το δίλημμα του πολιτικού...γιαούρτη ή λάσπη;

Γράφει xnews xnews 
Το δικαίωμα της επιλογής που κατέχει ο Έλληνας ώστε να αναδείξει ποιος θα κυβερνήσει την χώρα του , είναι θεμελιώδες συστατικό της αστικής δημοκρατίας στην οποία ζούμε. Πολλές φορές όμως (αν όχι τις περισσότερες), το αποτέλεσμα της άσκησης αυτού του «δικαιώματος» οδηγεί σε πλασματικά αποτελέσματα και δίνει το ελεύθερο  στους κομματικούς μηχανισμούς να κυβερνούν χωρίς καμία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δικαιοδοσία  την χώρα και τον λαό.
Κλασικό παράδειγμα οι δημοτικές εκλογές, στις οποίες χρειάζονται δύο εκλογικές διαδικασίες μέχρις ότου αναδειχθεί ο πλειοψηφήσας  δήμαρχος ασχέτως αν  αποτελεί επιλογή του  13 –15% των δημοτών – εκλογέων.
Είναι προφανές ότι το πολιτικό σύστημα το οποίο κυβερνά αλλά και  ορίζει την πολιτειακή και συνταγματική εξουσία του τόπου προέρχεται στις ημέρες μας από πλασματικές πλειοψηφίες. Αυτές  διαμορφώνονται από τον εκάστοτε  εκλογικό νόμο «ιδιοκατασκευή» του πολιτικού συστήματος και των αστικών κομμάτων  που το απαρτίζουν.
Είναι προφανές λοιπόν ότι ζούμε σε μια χώρα την οποία κυβερνά ένας δημοκρατικοφανής μηχανισμός αστικών κομμάτων δηλαδή το πολιτικό μας σύστημα.
Αυτό το σύστημα λοιπόν, παρέχει έντεχνα την ψευδαίσθηση  της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος και κατά συνέπεια της πολιτικής επιλογής στον  Έλληνα πολίτη.
Δικαίωμα επιλογής όμως έχουν και οι πολιτικοί.
Πόσες φορές ακούσαμε  πολιτικούς να διαμαρτύρονται ότι γίνονται δέκτες τόνους «λάσπης». Όλως παραδόξως αυτό συμβαίνει όταν τα ονόματά τους εμπλέκονται σε σκάνδαλα που διερευνώνται ή και όχι από εξεταστικές επιτροπές.
Ο εφιάλτης  του σύγχρονου Έλληνα πολιτικού είναι μήπως ακουστεί το όνομά του να εμπλέκεται σε κάποιο υπαρκτό ή και ανύπαρκτο σκάνδαλο.
Από την άλλη όλο και περισσότερο έντονα είναι τα φαινόμενα προπηλακισμού και «γιαουρτώματος» πολιτικών, ορισμένοι εκ των οποίων καταγγέλλουν  πολιτικούς τους αντιπάλους ότι  «απεργάζονται» ακόμα και την δολοφονία τους.
Όμως τελικά τι είναι περισσότερο επικίνδυνο. για τον σημερινό πολιτικό;
Η λάσπη ή το γιαούρτι;
Αυτό είναι ένα ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί από τους ίδιους και από τα αστικά κόμματα που εκπροσωπούν.
Στο κάτω-κάτω το ψευδεπίγραφο δημοκρατικό πολιτικό σύστημα που ίδιοι υπηρετούν τους δίνει το δικαίωμα επιλογής………αρκεί να μην επιλέξουν το γιαούρτι λόγω χρώματος. Υπάρχει κίνδυνος να θεωρηθούν ρατσιστές….

Δεν υπάρχουν σχόλια: