ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.3.11

Αποκαλύψη - βόμβα ετοιμάζει ο όμιλος Δ. Γιαννακόπουλου!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του http://www.stifora.gr/ , διενεργείται μεγάλη έρευνα το τελευταίο διάστημα, γύρω από πρόσωπα και συνδιαλλαγές διαφημιστικών εταιρειών και πολιτικών, πρωτοκλασάτων στελεχών δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών.
Μπορεί να φημολογείται ότι την έρευνα ξεκίνησε ο Γ. Κουρής του ALTER, η αλήθεια όμως είναι ότι τα στοιχεία που καίνε στην κυριολεξία επώνυμους πολιτικούς και επώνυμα μεγαλοστελέχη κατέχει ο νεοσύστατος ιντερνετικός όμιλος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται πολύ σύντομα, ίσως και μέσα στο επόμενο διήμερο, να ξεσπάσει η πρώτη καταιγίδα, με τα πρώτα στοιχεία να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Με αιχμή του δόρατος τα: newsbomb, newscode, gossip,onsports ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λέγεται ότι θα επιχειρήσει την κάθαρση στο χώρο της διαφημιστικής αγοράς.

Ακούγεται δε πολύ έντονα ότι τα στοιχεία είναι τόσο ισχυρά που μερικοί εκ των προαναφερομένων... θα ψάχνουν αεροπλάνο να φύγουν νύχτα.

Καίρος είναι να μάθουμε σε ποιες τσέπες καταλήγουν όλα αυτά τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: