ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.3.11

Η κυβέρνηση έστησε Γκουαντάναμο.

Και με την βοήθεια των ΜΜΕ έκανε ψυχολογικό πόλεμο στην κοινωνία.
Διαβάστε το αποκαλυπτικό άρθρο του: Stavros Lygeros-  που δημοσιεύθηκε στην  ekathimerini.com με τίτλο:
Κάθε κρίση – και όχι μόνο οικονομική κρίση – είναι συχνά ένας καταλύτης για αλλαγές και η Ελλάδα σήμερα δεν αποτελεί εξαίρεση. Η παραλίγο χρεοκοπία της οικονομίας της ήταν ένα ισχυρό σοκ για τους Έλληνες. Είχε μια βαθιά ψυχολογική επίδραση που τους κατέστησε πιο δεκτικούς σε αλλαγές που προηγουμένως ήταν αδιανόητες. Αυτό δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό από μόνο του. Θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως μοναδική ευκαιρία για να εφαρμοστεί ένα εθνικό σχέδιο που θα αποσκοπούσε στην αντικατάσταση ενός καταρρέοντος κλεπτοκρατικού, σπάταλου και παράλογου συστήματος με ένα εναλλακτικό πιο υγειές και πιο παραγωγικό.
Ωστόσο, η νεοεκλεγείσα κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου δεν έκανε καν τον κόπο. Η κρίση χρησιμοποιήθηκε ως πρόσχημα για να επιβληθούν οι γνωστές νεοφιλελεύθερες θεραπείες σοκ. Σήμερα, οι Σοσιαλιστές αντιμετωπίζουν την συμφωνία που υπεγράφη με τη τρόικα, ως ευαγγέλιο. Η τρόικα υπαγορεύει την πολιτική, και κυβέρνηση, περισσότερο ή λιγότερο, επιβάλει την πολιτική αυτή στο κοινό.
Η αλήθεια είναι ότι οι τοπικές ελίτ ανακουφίστηκαν με την ιδέα της εξωτερικής παρέμβασης. Τα μέσα που επηρεάζουν την κοινή γνώμη βοήθησαν την κυβέρνηση να ξεπεράσει την αντίδραση του κοινού με το δίλημμα Μνημόνιο-ή-πτώχευση. Οι υπέρμαχοι του μνημονίου χρησιμοποίησαν ιατρικές και πολεμικές αναλογίες, ώστε να τεθεί σε λειτουργία το ένστικτο της επιβίωσης και ταυτόχρονα μια ανάγκη αυτοπεριορισμού και υποβαθμίσεως των δικαιωμάτων των εργαζομένων.
Όλα τα προηγούμενα σε συνδυασμό με ένα  επαγγελματικό μηχανισμό (spin-machine) που εργάζονται για την στροφή της κοινωνίας εναντίων των διαφόρων επαγγελματικών ομάδων ήταν τα επεισόδια ενός ψυχολογικού πολέμου.
Αντιμέτωποι με την απειλή ότι δεν θα υπάρχουν χρήματα για τους μισθούς και συντάξεις, καθώς και ότι οι τραπεζικές καταθέσεις θα έχαναν την αξία τους, οι Έλληνες δέχθηκαν αλλεπάλληλες δέσμες από επώδυνα μέτρα, με την προϋπόθεση ότι η εφαρμογή του μνημονίου είναι η μόνη διέξοδος από την κρίση.
Οι πρόσφατες εξελίξεις, ωστόσο, διέλυσαν την ιδέα που διατυπώθηκε με προσοχή ότι το μνημόνιο είναι ο μόνος τρόπος να διασωθούν. Σίγουρα, η τρόικα υπαγόρευσε ορισμένα μέτρα που θα έπρεπε να είχαμ εισαχθεί εδώ και πολύ καιρό. Συνολικά, όμως η συνταγή του ΔΝΤ έχει ρίξει τη χώρα σε ύφεση, δημιουργώντας οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Στην πραγματικότητα, το υπόμνημα φαίνεται να είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να την πτώχευση.
Η τρόικα προσπαθεί να ξεπεράσει το αδιέξοδο θέλοντας να βρεθεί μπροστά από τα γεγονότα. Έρμαιο μιας σχεδόν μεταφυσικής σιγουριάς έχει ζητήσει την αύξηση του χρόνου αποπληρωμής
Αλλά, καθώς το αδιέξοδο γίνεται πιο ορατό, η κοινωνία θα ξυπνήσει από το σοκ και η ένταση θα αυξηθεί. Ας ελπίσουμε ότι όταν έρθει η ώρα, η κυβέρνηση θα κρατήσει μακριά από αντιδημοκρατικές πρακτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: