ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.11

Μηδένισε το κοντέρ ψευτο-απεργών πείνας εξω από την Ακαδημία...

 Τα  τσαντήρια όμως με τους απατεώνες  με τα ραμμένα στόματα ,παραμένουν για την προσέλκυση τουριστών...
Και μετά απορούν οι πραγματικοί απεργοί της Υπατίας γιατί κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά. Αφού συμπλήρωσαν (υποτίθεται)  60+ μέρες χωρίς φαγητό,  καί  τα τρυγλυκερίδια  έφθασαν στα 600, οι καθοδηγητές φοβήθηκαν   ότι ακόμα και οι χαμηλού IQ βολευτές,  υπήρχε κίνδυνος να αντιληφθούν την απάτη.
Μηδένησαν λοιπόν το κοντέρ στο πανό, και εξακολουθούν την γυφτο-παράσταση στους διερχόμενους τουρίστες.
Η μοναδική...
απορία του adena-gr είναι πως οι δεκάδες γιατροί -βουλευτές , δεν έχουν ακόμα αναρωτηθεί πως οι απεργοί  πείνας της Υπατίας μετά την 25 μέρα οδηγούνται στα Νοσοκομεία, και οι λαθρομετανάστες  στην Ακαδημίας μετά από 60+ μέρες χαίρουν άκρας Υγείας.
Τελικά τι (κρετίνους η δειλούς υποκριτές) ψηφίζουμε!  
adena
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΤΑΙΜΙΝΓΚ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΑΣ ΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕΥΔΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Καθολου τυχαια δεν ειναι φυσικα η χρονικη στιγμη που κκε συριζα αναρχικοι και υποκοσμος εστησαν το συμβολικο σκηνικο με απεργους παρανομους εποικιστες.

Εγινε ΜΕ ΣΑΦΗ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΕΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΛΟΥΤΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ακριβως για να αναιρεθει ντε φακτο καθε προσπαθεια αλλαγης ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ υποβοηθησης της απο την πολιτεια!!!

Αλλαγη που υπαγορευεται ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΔΙΕΞΟΔΩΝ ΠΟΥ ΣΩΡΕΥΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΑΙΩΝ ΧΑΛΑΡΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗΣ ΦΟΥΣΚΑΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΥ (ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑ Α-) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΛΑΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΓΙΝΟΝΤΟ ΣΩΡΕΥΜΑ ΥΠΗΚΟΩΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

Αδιεξοδα που φαινονται στις δημοσκοπησεις οργης των πολιτων για την δολια υποκινουμενη απο ολο το πολιτικο φασμα λαθρομεταναστευση,αναγκαζοντας την κυβερνηση να εξαγγειλει στα λογια διακοπη πολιτικης αυτοχειριας μας ως ελληνων!
Ομως αυτο ενοχλει την ελλαδικη αριστερα και τους μασκαρεμενους ποτε σε αριστερους ποτε δεξιους δηθεν εκσυγχρονιστες που τα δινουν ολα στις ταχα σοφες αγορες χωρις συνορα,υποκαθιστωντας συνταγμα πολιτικη και λαικη κυριαρχια.

ΕΤΣΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΥΠΟΚΟΣΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΥΝΟΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 90 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ?
Οι διακινητές (δηλ. το βαθύ κράτος της Τουρκίας) θα αποκομίσει πάλι τεράστια ποσά από την προώθηση του νέου εντονότερου ρεύματος εποικιστικης λαθρομετανάστευσης.

Η ελλας θα βυθιστει ακομη πιο βαθια στο εγκλημα τη μιζερια και την αποσυνθεση,στοχο και της τουρκιας που κατευθυνει και πληρωνει συμμαχους εντος της χωρας,οπως και των εξτρεμιστικων ισλαμικων κεντρων για προγεφυρωμα κατακτησης της ευρωπης.

Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να σταματήσει την διακίνηση στον Έβρο,μαζι με την πραγματικη αλλαγη βουλησης και εφαρμογης επιτελους πολιτικης που θα πειθει οτι δεν ειναι πλεον νεοφιλελευθερη πολιτικη επιλογη ο εποικισμος της ελλαδας, είναι η κατασκευή της "αντιαρματικής" τάφρου που δεν θα μπορεί στο εξής να την διαβεί κανένας (άρμα ή άνθρωπος).Η δε εμπροσθεν στο εσωτερικο της γραμμης αυτης κατασκευη φρακτη ως δευτερη αμυνα θα σταματησει οριστικα απο εβρο την ιστορια αυτη.

Ωστοσο αυτο δεν φτανει,απαιτειται αλλαγη νομικου πλαισου που θα αποτρεπει το κινητρο εισβολης και θα καθιστα σαφες το δυσκολο πλεον μαζικης νομικης "νομιμοποιησης",απεμπλοκη απο τις οδηγιες δουβλινο και 108,109 /2003 του σημιτη καθως και ελεγχος απο το στρατο ,με δυνατοτητα εμπλόκης , των συνορων σε αιγαιο και φυρομ -αλβανια

Εάν γίνει η μελέτη τώρα και το έργο δοθεί σε πολλούς μικρούς κατασκευαστές οι οποίοι θα κατασκευάσουν από 1 έως 5 χιλιόμετρα ο καθένας τους στα 120 χιλιόμετρα των χερσων συνόρων, μπορεί να ολοκληρωθεί η τάφρος μέχρι το τέλος του ετους,καθως μετα και ο εσωτερος φρακτης.

ΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ,ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΗΣ ΣΤΟΧΟΣ,ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ,Ο ΔΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ,ΚΑΘΟΣΟΝ ΜΙΑ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΠΙΘΑΝΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΩΣ ΑΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ? ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ΕΝΑ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ, ΜΠΑΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΑΝ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΥ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ ΟΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΜΕΤΑΛΑΞΗ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΣΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΤΟΤΕ, ΕΓΡΑΦΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ, Ο ΜΙΜΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΚΟΜΑ, ΚΑΙ Ο ΕΓΚΡΙΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ ΕΣΤΕΛΝΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΟΥΛ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΣΑΒΑΡ. ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΓΑΝΟΙ. ΣΩΣΤΑ? ΣΩΣΤΑ. ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ. ΣΩΣΤΑ? ΣΩΣΤΑ. ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ. ΣΩΣΤΑ? ΣΩΣΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ ΟΠΩΣ Κ' ΕΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΑ ΣΤΗ ΚΟΥΒΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΦΕ Ή ΡΥΖΙ ΤΗΝ Β. ΚΟΡΕΑ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΟΑΛΕΚΑ ΤΑ ΑΦΓΑΝΑ? ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΑΝΤΑΝΤΕ ΤΣΑΒΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ? ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΤΑΛΙΜΠΑΝΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΚΑΤΙ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ? ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ. ΜΑΡΜΑΡΟΣΚΟΝΗ ΤΑ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ, ΜΠΑΖΑ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΒΟΥΔΕΣ. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΤΑ ΑΦΓΑΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ , ΟΧΙ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ. ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΥΛΑΙΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ, α) ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΠΟΛΗ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΠΟΛΗ? Σ' ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. β)ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. γ)ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ . ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΦΡΙΚΤΑ ΑΠΟ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΠΡΟΣΟΨΗ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ. ΑΡΚΕΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΕΣ.