ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.4.11

"....ο κ. Κουτρουμάνης τότε ως μέλος του ΤΕΑΠΟΚΑ, ψήφισε υπέρ της αγοράς του δομημένου ομολόγου."

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΡΙΖ΄
Παρασκευή 8 Απριλίου 2011
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ:  Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,............................................................................Πρέπει να ακουστεί στο Κοινοβούλιο ότι ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Εργασίας ο κ. Κουτρουμάνης τότε ως μέλος του ΤΕΑΠΟΚΑ, ψήφισε υπέρ της αγοράς του δομημένου ομολόγου. Στη δε ένορκη κατάθεσή του είπε ότι ήταν μια ασφαλής τοποθέτηση και άρα, επωφελής. Αυτά είπε ο συνδικαλιστής και αυτός είναι ο σημερινός Αναπληρωτής Υπουργός Εργασίας, που με την ψήφο του θα ζητήσει την ενοχοποίηση των συναδέλφων του που έκαναν ό,τι κι αυτός.
Και ερωτώ: Ποιος συντόνισε τον κ. Κουτρουμάνη εκτός από τη συνείδησή του; Μήπως οι Υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας;
Σωστά αγόρασε ο κ. Κουτρουμάνης κι αυτό δεν εμπόδισε τον κ. Παπανδρέου να τον κάνει Υφυπουργό και μετά την αποκάλυψη αυτή να τον προαγάγει και σε Υπουργό. Όμως, αλήθεια, γιατί για την ίδια απόφαση το ΠΑΣΟΚ ζητά την τιμωρία και όχι τον έπαινο όσων έκαναν το ίδιο με τους κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Κουτρουμάνη;
Άρα, τι να υποθέσουμε; Είναι καλά ή κακά τα δομημένα ομόλογα; Είναι κακές οι επενδύσεις μόνο επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας και καλές επί διακυβέρνησης ΠΑ.ΣΟ.Κ.; ..................................
 
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Το παραπάνω Πρακτικό δεν αποτελεί το τελικό κείμενο, διότι εκκρεμούν ορθογραφικές, συντακτικές και νομοτεχνικές διορθώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: