ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.4.11

Κι αν ανακοινώσει ότι… επανιδρύει το ΠΑΣΟΚ;

Υπό μια έννοια, ο στρατηγικός σχεδιασμός του Γιώργου Παπανδρέου «φωνάζει» από μακριά. Ο Πρωθυπουργός κατάφερε να ξεπεράσει το «παγόβουνο» των προηγούμενων ημερών, τότε που με αφορμή την πολιτική αποδοκιμασία Παπακωνσταντίνου για τα «φρουτάκια», η Κυβέρνηση έφτασε στα όρια της αυτοδιάλυσης. Και πλέον, μέρα με τη μέρα, αναπτύσσει το πλέγμα των κινήσεων του. Υπουργικό συμβούλιο, ανακοινώσεις για τα μέτρα, και σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Εκεί, θα δοθεί μάλλον και η πιο σημαντική μάχη. Απέναντι σε πολιτικά στελέχη, που πολλά οφείλουν στον ίδιο το γεγονός ότι βρίσκονται στη Βουλή, ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να σαλπίσει πανστρατιά. Να τους θέσει όλους προ των ευθυνών τους. Να δείξει προς την πλευρά της Αντιπολίτευσης, χαράσσοντας νοητά πολιτικές διαχωριστικές γραμμές. Να τους καλέσει να βγουν από τα γραφεία τους, να οργώσουν την περιφέρεια και τα μεγάλα αστικά κέντρα, να στείλουν το μήνυμα ότι πράγματι «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ».
Στη συνέχεια, να στηρίξουν στη Βουλή τα επώδυνα και αντιλαϊκά μέτρα που θα προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Σταθερότητας. Και να δώσουν τη μάχη για να αμβλυνθούν οι αρνητικές επιπτώσεις για το ΠΑΣΟΚ, σε επίπεδο κοινωνίας, και στρωμάτων που παραδοσιακά στηρίζουν το Κίνημα.
Όλα αυτά είναι που περιμένει κανείς να ακούσει από τον Γιώργο Παπανδρέου. Μόνο που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Πρωθυπουργός αρέσκεται στο να γίνεται απρόβλεπτος. Και η δύσκολη συγκυρία την οποία καλείται να διαχειριστεί, διογκώνει μέσα του την επιθυμία να… ταράξει τα νερά. Να γίνει αντιεξουσιαστής, όπως πολλές φορές έχει πει, μόνο που φαίνεται ότι μονάχα ο ίδιος πιστεύει στην αξία ενός τέτοιου αυτοπροσδιορισμού, απέναντι σε ένα απαρχαιωμένο κόμμα.
Και ξαφνικά, την Παρασκευή, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, να ανακοινώσει ότι έχει αποφασίσει να… επανιδρύσει το ΠΑΣΟΚ. Να το μετεξελίξει σε ένα σύγχρονο κόμμα, που θα ανταποκρίνεται περισσότερο στις απαιτήσεις της εποχής. Αλλά και τις δικές του. Να επιχειρήσει να αποτινάξει την «αμαρτωλή» κληρονομιά του παρελθόντος, που δυσκολεύει και τους διεθνείς χειρισμούς της κρίσης. Το φαντάζεστε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: