ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.4.11

Μισθωτοί και συνταξιούχοι "στοΚαρφί".

http://digital.stokarfi.gr/images/pdf/011.pdf
ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΜΕ ΟΣΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ…ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ
Σταυρός μαρτυρίου για τους εργαζομένους.
Πληθαίνουν τα δείγματα επιδείνωσης των οικονομικών του κράτους, επιβεβαιώνοντας τις απαισιόδοξες εκτιμήσεις των αναλυτών και το νόμο του Μέρφι: «Αν κάτι ενδέχεται να πάει στραβά, θα πάει σίγουρα στραβά». Οι ελεγκτές της τρόικας τραβούν τα μαλλιά τους με όσα διαπίστωσαν στην τακτική επίσκεψή τους στη χώρα.
 
Από την πλευρά τους διέρρευσε ότι η υπομονή των δανειστών μας κοντεύει να εξαντληθεί.
Η χώρα έχει αποκτήσει κακό όνομα από την εποχή που εξαπατούσε τουςΕυρωπαίους με πλαστά στατιστικά στοιχεία, και οι καθυστερήσεις στην εφαρμογή του μνημονίου θεωρείται ότι εντάσσονται στην ίδια πρακτική.
 Όλα δείχνουν ότι η αξιολόγηση του Μαΐου θα ισοδυναμεί με «κίτρινη κάρτα».
Τα αποτελέσματα του τελευταίου ελέγχου δεν δίνουν… προβιβάσιμο βαθμό στην οικονομία.
 Οι ελεγκτές «έψαλαν» το γνωστό τροπάριο (μείωση του κράτους, περιστολή δαπανών, αύξηση εσόδων, αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας, επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων).
Η έλλειψη προόδου –όπως την αντιλαμβάνονται οι δανειστές μας– θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη συνεχή ροή των χρημάτων από το μηχανισμό στήριξης.
 Όπως ειπώθηκε ανεπισήμως, αλλά με κάθε σοβαρότητα, αν παραταθεί η στασιμότητα, η επόμενη δόση του δανείου θα εκταμιευθεί μόνο με πολιτική απόφαση, που σημαίνει ότι η Ελλάδα δεν θα έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της ώστε να πάρει με το σπαθί της τα χρήματα που χρειάζεται.
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι ο μέσος πολίτης θα φορτωθεί το σταυρό του μαρτυρίου, γιατί όπως φαίνεται δεν υπάρχει Ανάσταση αν δεν προηγηθούν τα Άγια Πάθη, τα οποία εν προκειμένω είναι… άγρια πάθη για μισθωτούς και συνταξιούχους.
Η κυβέρνηση διαβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρξουν κι άλλες οριζόντιες περικοπές στα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, αλλά το φάρμακο που συστήνει η τρόικα έχει πικρή γεύση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: