ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.4.11

Οι «Έλληνες» Υπουργοί- υπάλληλοι της Αμερικάνικης πρεσβείας

Του Στάθη Διομήδη
Ο Σόρος προχθές συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό. Ο παγκόσμιος φονιάς λαών κερδοσκόπος, τα είπε για κάμποση ώρα με τον Παπανδρέου. Τι ήρθε να δει ο Σόρος; Πως πάει η Ελληνική Οικονομία ή διαπραγματεύτηκε για το πόσα θα βγάλει τους επόμενους μήνες με τις ευλογίες της κυβέρνησης; Θα φανεί λίαν συντόμως.
Εχθές κλήθηκε εσπευσμένα ο Παπακωνσταντίνου, στην Αμερικανική πρεσβεία. Ασθμαίνοντας έφθασε ο Παπακωνσταντίνου για να ακούσει τις εντολές του Αμερικανού πρέσβη, και αφεντικού του.
Αναρωτιέμαι τι να μας περιμένει. Κάτι χοντρό ετοιμάζεται για την Ευρώπη, από τους παγκόσμιους κερδοσκόπους και τους παγκόσμιους χωροφύλακες. Με εκτελεστές την ελληνική κυβέρνηση. Αφού πήραν εντολές οι αμερικανοαναθρεμμένοι κυβερνώντες , τις επόμενες ημέρες θα μάθουμε και εμείς τι μας περιμένει από την ατλαντική κυβέρνηση που κυβερνά τη χώρα.
Μετά και την νιοστή επιβεβαίωση της αποτυχίας όσων προγραμμάτων και εξαγγελιών έχει εκπονήσει το τέρας της οικονομίας Παπακωνσταντίνου, τους τελευταίους 18 μήνες, αποδεικνύεται ότι είναι ανίκανος να φτιάξει προϋπολογισμό, για τα έξοδα μιας οικογένειας για μια ημέρα.
Παρόλα αυτά ως καλός υπάλληλος καλείται στην Αμερικανική πρεσβεία για να πάρει εντολές να συνεχίσει την καταστροφική του πολιτική για τη χώρα και τους πολίτες.

Ήδη ξεκίνησαν τα νέα σχέδια άλωσης του εισοδήματος των πολιτών αλλά και της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, από τη «σοσιαλιστική» κυβέρνηση των Αμερικάνων.
Ουδεμία απορία δε, για το που θα μας πάει η καθεστωτική κυβέρνηση.
Και επειδή μας έχει φλομώσει ο Παπακωνσταντίνου για μονόδρομους και ότι έσωσε τη χώρα από τη χρεοκοπία είναι μια ευκαιρία να αρχίζει να μαθαίνει ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να σταθεί μια χώρα στα πόδια της εκτός από να την ξεπουλήσεις και να ξεζουμίσεις τους πολίτες της για να κερδοσκοπούν οι τραπεζίτες.
Μια τέτοια ευκαιρία να μάθει είναι να δει το DEBTOCRACY.
Το Debtocracy αναζητά τα αίτια της κρίσης χρέους και προτείνει λύσεις που αποκρύπτονται από την κυβέρνηση και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.
Οι συντελεστές του Debtocracy συνομιλούν με ορισμένους από τους σημαντικότερους οικονομολόγους, πολιτικούς και δημοσιογράφους που παρουσιάζουν εναλλακτικές ερμηνείες αλλά και προτάσεις για την κρίση δημοσίου χρέους της Ελλάδας και της Ευρωζώνης. Οι δημοσιογράφοι Αρης Χατζηστεφάνου και Κατερίνα Κιτίδη, που υπογράφουν το σενάριο και τη σκηνοθεσία, παρακολουθούν την πορεία χωρών όπως ο Ισημερινός, που δημιούργησαν Επιτροπές Λογιστικού Ελέγχου αλλά και την αντίστοιχη προσπάθεια που ξεκίνησε στην Ελλάδα. Δεν είναι καθόλου τυχαία η απόλυση του Άρη Χατζηστεφάνου πριν από λίγες ημέρες από το ΣΚΑΪ. Έχει άμεση σχέση με την δημιουργία και τη διανομή αυτού του ντοκιμαντέρ.
Το βράδυ της Τετάρτης 6 Απριλίου, στο Ιντερνετ. Από τη διεύθυνση xreokratia.gr και debtocracy.gr, από τις 20:00 και μετά θα είναι διαθέσιμο το πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ που στηρίχθηκε αποκλειστικά στην οικονομική ενίσχυση των θεατών και το οποίο θα διατίθεται χωρίς δικαιώματα χρήσης και αναμετάδωσης.
Έτσι για να βλέπουν κάποιοι, ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις εκτός της υποθήκευση της χώρας, και της ληστρικής επιδρομής των κερδοσκόπων με προτροπή της καθεστωτικής κυβέρνησης…

newstoday.gr/editorial-articles

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=MMQYE8iSbZk

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=o5NQCLY58JA