ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.4.11

Επί τάπητος η "ανώδυνη" αναδιάρθρωση


Θέση υπέρ του σεναρίου της μείωσης του κόστους εξυπηρέτησης του δημοσίου χρέους της Ελλάδας πήρε για πρώτη φορά δημοσίως και ο Γ. Παπακωνσταντίνου. Σε δηλώσεις του ο υπουργός επησήμανε ότι "αντί να συζητάμε για αναδιάρθρωση καλύτερο θα ήταν να αναζητούμε τρόπους για να γίνει βιώσιμο το δημόσιο χρέος". Στο ίδιο μήκος κύμματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Λ. Παπαδήμου, συμβούλου του πρωθυπουργού.
Το θέμα της "ανώδυνης" αναδιάρθρωσης που έχει φέρει στο προσκήνιο το sofokleousin.gr από τις 20 Ιανουαρίου φαίνεται ότι αποτελεί τώρα το επίκεντρο των συζητήσεων στην Ελλάδα και διεθνώς.
Οι συζητήσεις επικεντρώνονται στον τρόπο που θα γίνει αυτό και όλα δείχνουν πως εν τέλει δεν θα εμπλακεί το EFSF όπως αρχικά ζητούσαν οι επενδυτές και οι συμφωνίες θα γίνουν σε συνενόηη δανειστών με την ελληνική κυβέρνηση κάτω από την ομπέλα της τρόικα.
Υπό συζήτηση είναι το θέμα των εγγυήσεων που θα δωθουν για την αντικατάταση των ομολόγων καθώς και της αλλαγής του πλαισίου.
Οι επενδυτές ζητούν τα ομόλογα να είναι ασφαλισμένα με μελλοντικά έσοδα ή περιουσία του ελληνικού Δημοσίου ενώ επιθυμούν και μεταβολή των όρων ώστε αρμόδια να είναι τα διεθνή και όχι τα ελληνικά δικαστήρια.
Η Ελλάδα από την πλευρά της πιέζει για ανταλλαγή ομολόγων μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού ωστε εγγυήτρια να είναι η Ευρώπη.
Οι ευρωπαίοι και ιδιαίτερα οι Γερμανοί ζητούν από την πλευρά τους μια σειρά από μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές από την Ελλάδα καθώς και πλήρη συναίνεση σε ζητήματα που θα τεθούν στην συνέχεια στην ΕΕ..
 sofokleousin   

Δεν υπάρχουν σχόλια: