ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.5.11

Ο Α. Τσίπρας ζητά τα πρακτικά της συνάντησης στο Λουξεμβούργο

Τα πρακτικά της συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ στο Λουξεμβούργο σχετικά με τις αποφάσεις που ελήφθησαν για τη χώρα μας, ζητά με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Επίσης, όπως δήλωσε στο Real FM, ζήτησε από τον Γ. Παπανδρέου τη διενέργεια δημοψηφίσματος για την έγκριση του συμφώνου του ευρώ, σημειώνοντας ότι μία ημέρα δημοκρατίας μπορεί να αλλάξει τα πάντα.
«Η συνάντηση υπουργών Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης - παρουσία του προέδρου του Eurogroup κ. Γιούνγκερ -είναι φανερό πως αφορούσε στην οικονομική κρίση της Ελλάδας και στα νέα μέτρα που επεξεργάζεται η κυβέρνηση και η τρόικα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα και πληροφορίες, πιθανότερα σενάρια είναι η σύνταξη ενός νέου Μνημονίου και η εκποίηση δημόσιας περιουσίας υπό εποπτεία» αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Τσίπρας.
Και συνεχίζει: «Επειδή είναι αδιανόητο τέτοια θέματα που έχουν να κάνουν με την εθνική κυριαρχία και το μέλλον των επόμενων γενεών να συζητούνται μυστικά, εν αγνοία του λαϊκού παράγοντα και των θεσμών της χώρας, ερωτάται ο κ. υπουργός ποιες αποφάσεις ελήφθησαν σχετικά με τη χώρα μας στην συνεδρίαση της Παρασκευής 6-5-2011. Αιτούμαι την κατάθεση των πρακτικών που τηρήθηκαν στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών παρουσία του προέδρου του Eurogroup» καταλήγει ο κ. Τσίπρας.
Από "ΕΠΙΚΑΙΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: