ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.6.11

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: "ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ"

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον real fm και στον Νίκο Χ"ατζηνικολάου σε σχετική διαπίστωση του γνωστού δημοσιογράφου για την μη νομιμοποίηση της κυβέρνησης ΓΑΠ για τις αντιλαϊκές πολιτικές τις οποίες εφαρμόζει εδώ και δύο χρόνια, δήλωσε : " Η κυβέρνηση απολαμβάνει την εμπιστοσύνη από τον ελληνικό λαό αφού το ΔΙΛΗΜΜΑ το οποίο τέθηκε στις πρόσφατες  δημοτικές εκλογές είχε την αποδοχή του εκλογικού σώματος. Ανανεώσαμε την εντολή και η κυβέρνηση νομιμοποιείται να λάβει τα όποια  μέτρα για την σωτηρία της χώρας"

Με λίγα λόγια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έδωσε το στίγμα της πλήρης άγνοιας από την κυβέρνηση ΓΑΠ του οργισμένου λαού που έχει κατακλείσει τις πλατείες της χώρας για το κοινωνικό αδιέξοδο που έχει οδηγηθεί ένας ολόκληρος λαός και μια χώρα από την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης.
Αλαζόνας και αμετροεπής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπεραμύνθηκε της πολιτικής ενάντια του ελληνικού λαού και υπέρ των επικυρίαρχων και των αγορών.
Το σημαντικότερο από την συνέντευξη ΠΕΤΑΛΩΤΗ είναι ότι ήταν διάχυτη η διάθεση της ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗΣ νοοτροπίας και της ενσυνείδητης απάτης που πρεσβεύει το κονκλάβιο των κυβερνώντων.

1 σχόλιο:

TONΥ είπε...

ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ?