ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.6.11

Στη κοσμάρα του το ΚΚΕ καλεί τους Αγανακτισμένους να εμπιστευτούν το κόμμα του Περισσού

Ξέχασε τις κλωτσιές που έφαγαν τα μέλη του ΠΑΜΕ όταν πήγαν να μοιράσουν φυλλάδια....
Σχόλιο στο τέλος της είδησης

Το Πολιτικό Γραφείο της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ εκτιμά ότι το κίνημα των "αγανακτισμένων", αν μετεξελιχθεί σε πιό αποφασιστική συμμετοχή, στο οργανωμένο ταξικό λαϊκό κίνημα, μπορεί να διαμορφώσει ένα κλίμα πιό ουσιαστικής αγωνιστικής ανάτασης και, υπό το πρίσμα αυτό, σημειώνει ότι...
"είναι ενθαρρυντικό στοιχείο να βρίσκεται ο λαός στο δρόμο, διαδηλώνοντας τη συσσωρευμένη οργή του".

Σε εκτενή ανακοίνωσή του για τους "αγανακτισμένους", το ΠΓ του ΚΚΕ υπογραμμίζει ότι είναι καιρός οι λαϊκές συνειδήσεις να κάνουν πολιτικό, ιδεολογικό άλμα, να απεγκλωβιστούν από τα ιδεολογήματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και να εμπιστευτούν το ΚΚΕ και προσθέτει ότι το Κόμμα, με αίσθημα ευθύνης και εμπιστοσύνης, απευθύνεται στα λαϊκά στρώματα που βγαίνουν σήμερα στο δρόμο και τους επισημαίνει ότι οι αγώνες, που δεν στοχεύουν στους υπεύθυνους και τις αιτίες, δεν μπορούν να φέρουν ουσιαστικά αποτελέσματα και τα καλεί να προχωρήσουν αποφασιστικά προς τα εμπρός.

Το Πολιτικό Γραφείο υπενθυμίζει ότι το ΚΚΕ ήταν το μόνο κόμμα, που, πολύ πριν φέρουν το μνημόνιο, καλούσε το λαό σε ξεσηκωμό, όταν η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα, του έκρυβαν τις αιτίες και τον καθησύχαζαν για τις συνέπειες της κρίσης. Άλλωστε, προστίθεται στην ανακοίνωση, το ΚΚΕ είχε προβλέψει ότι αργά ή γρήγορα θα υπάρξουν και αυθόρμητα μαζικά ξεσπάσματα, δίπλα στις μάχες που δίνει το οργανωμένο ταξικό λαϊκό κίνημα.

Ωστόσο, σχολιάζοντας το αίτημα "κάτω το μνημόνιο" , το Πολιτικό Γραφείο τονίζει ότι "επί της ουσίας δεν λέει τίποτα, αν δεν γίνει αφετηρία για την παρεμπόδιση κάθε αντιλαϊκής πολιτικής, αν δεν συνοδεύεται με το "κάτω τα μονοπώλια, η ΕΕ και τα κόμματα που τα υπηρετούν". Αλλιώς, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα φέρνουν συνεχώς χειρότερα μνημόνια".

Επίσης για τα "αντιδραστικά συνθήματα 'έξω τα κόμματα, τα συνδικάτα', που προβάλλουν ορισμένα κέντρα και θέλουν να αποκτήσουν απήχηση στο λαό, έχουν ως κύριο στόχο να μπερδέψουν τις λαϊκές συνειδήσεις. Έτσι έχουν τη δυνατότητα, η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα, να ερμηνεύουν το μήνυμα της διαμαρτυρίας με διαφορετικό τρόπο και όπως τους συμφέρει. Να βάλουν στο ίδιο τσουβάλι με τους υπεύθυνους, το ΚΚΕ που αποκάλυψε και αντιπάλεψε με συνέπεια την πολιτική ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, να κρύψουν την πολιτική ευθύνη του λαού, που τους στήριξε ή τους ανέχτηκε με την ψήφο του".

Εκτίμηση του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ είναι ότι "η κυβέρνηση, τα κόμματα και οι μηχανισμοί του συστήματος έχουν κάθε λόγο να μείνει θολή η αυθόρμητη μαζική αγανάκτηση. Να εγκλωβιστεί σε ανούσια συνθήματα ή σε αντιδραστικά ιδεολογήματα. Έτσι, έχουν τη δυνατότητα να βάλουν αυτοί όποια ταμπέλα θέλουν στις λαϊκές απαιτήσεις και κινητοποιήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, επιδιώκουν να ελέγξουν, προς όφελός τους, τις λαϊκές αντιδράσεις. Να τις χρησιμοποιήσουν για να εκτονώσουν, από ένα σημείο και μετά, τη λαϊκή οργή και να την μετατρέψουν σε μοιρολατρία, ότι τίποτα δεν γίνεται και σε υποταγή. Να τις περιορίσουν σε απατηλούς στόχους μιας καλύτερης διαπραγμάτευσης μέσα στην ΕΕ, όπως προβάλλουν η ΝΔ, το κόμμα του Καρατζαφέρη και ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ".

Σχόλιο egersis: Πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι εκεί στο Περισσό; Δεν βάζει η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα το ΚΚΕ στο ίδιο τσουβάλι μαζί τους. Ο λαός που διαδηλώνει στο Σύνταγμα το κάνει στη συντριπτική του πλειοψηφία. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τη συμμετοχή του λαού στις πορείες απελπισίας του ΠΑΜΕ που σε τέτοιες συνθήκες αδυνατεί να μαζέψει πάνω από 5 με 8.000 κόσμο, έχοντας μάλιστα στις τάξεις του εκατοντάδες λαθρομετανάστες και μάλιστα στη πρώτη γραμμή. Τα πόνεσαν πολύ τα κουκούδια οι συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα. Φανέρωσαν τη γύμνια και την αδυναμία τους και γι αυτό τώρα κάνουν ό,τι μπορούν για να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Εις μάτην βέβαια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: