ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.6.11

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ : Το χρέος των αγανακτισμένων είναι να συνεχίσουν και να απορρίψουν το δούλεμα του δικομματισμού

Ανεξάρτητα από την επιτυχή κατάληξη της διάλυσης του σημερινού πολυπληθέστερου συλλαλητηρίου με τη μεθοδευμένη συνεργασία κυβερνητικών φορέων με το παρακράτος, την αλόγιστη  χρήση  χημικών και μιας τρομοκρατικής βίας που ασκήθηκε από τις δυνάμεις (αν)ασφαλείας το πλέον ελπιδοφόρο γεγονός που γέννησε προσδοκίες σε όλους τους Έλληνες, το κίνημα των Αγανακτισμένων (και όχι αναγνωρίσιμων και ταυτοποιημένων Ελλήνων) θεωρώ ότι ήταν ο κύριος λόγος που το έντρομο καθεστώς πολιτικό σύστημα αναγκάστηκε να εφαρμόσει το plan b.

Αντιλαμβανόμενο το σύστημα (που λειτουργεί καθ' υπόδειξη) πως έφτασε στο σημείο 0 να απολέσει την κυριαρχία του και διαβλέποντας τον κίνδυνο να μη μπορέσει να διατηρήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν δίστασε να περάσει στην παραπλάνηση των πολιτών με την επί θυρών σχηματισμό μιας Κυβέρνησης Εθνικής Απάτης.
Μιας συνέχειας δηλ. του αποτυχημένου και ξενόδουλου πολιτικού καθεστώτος που μόνο συμφορές και εξαθλίωσε προσέφερε στον ελληνικό λαό και μείωση της εθνικής μας κυριαρχίας.
Αν και το κίνημα των Αγανακτισμένων ταυτίστηκε με την απόρριψη του μνημονίου και της τρόϊκας με το τρίπτυχο  "δεν χρωστάμε, δεν πουλάμε, δεν πληρώνουμε" και το αίτημα της αμεσοδημοκρατίας θεωρώ ότι αυτά συνοψίζονται στην επιταγή για γκρέμισμα της διακομματικής συνενοχής και συγκάλυψης με ταυτόχρονη αλλαγή του συντάγματος που ευθύνεται (παράλληλα με τα πρόσωπα) διαχρονικά για τις προϋποθέσεις της επικρατούσας εκφύλισης.
Έτσι πιστεύω ότι είναι αδήριτη ανάγκη η συνέχιση της ανάπτυξης του κινήματος των πλατειών που θα πρέπει στην πράξη να δείξει την αντίθεσή του στο σικέ παιχνίδι που στήνουν οι άνθρωποι της Bilderberg  και των αγορών.
Ας τους δώσουμε να καταλάβουν πως το δούλεμα τελείωσε. Πως ξυπνήσαμε και πως τέτοιου είδους παιχνίδια δεν ενδιαφέρουν εμάς αλλά τους πάτρωνες των ψευτοηγετών και καταδικασμένων στη συνείδησή μας.
Η προσπάθεια εκτόνωσης δεν είναι λύση κύριοι.
Η μοναδική διέξοδος είναι να εξαφανιστείτε.
Είστε χρεωμένοι με όλα όσα έχουμε στην πλάτη μας.
Εσείς μας φέρατε εδώ.
ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!
ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ.


Ακτιβιστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: