ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.11

ΓΙΑ ΤΟ ...ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΜΑ....

 
 
Γράφει ο Γιάννης Ζαμπετάκης (BSc, PhD, MEd) 
Επίκουρος Καθηγητής Χημείας    
(από σίβυλλα)
Είναι λίγος, είναι άτολμος, είναι χωρίς ένσημα, είναι περιστοιχισμένος από τυχάρπαστα μη πολιτικά πρόσωπα, είναι πολιτικά επικίνδυνος... πρέπει να φύγει!  
Η Πλατεία θα μιλήσει! αυτή την φορά...θα πάω κι εγώ πλατεία! μέχρι να προκηρυχθούν εκλογές! διότι σε αυτές τις παλινωδίες του πολιτικού ανδρός που λέει ψέματα...μία πρέπει να είναι η απάντηση! Ε-ΚΛΟ-ΓΕΣ. όλα τα υπόλοιπα είναι...παραχάραξη της λαϊκής βούλησης! στις 4.10.2009 όλοι μας εξαπατατηθήκαμε! ο άνθρωπος έλεγε ψέματα!
αν θέλει να κάνει καινούργια κυβέρνηση πρέπει πρώτα να πάρει νωπή λαϊκή εντολή! έχοντας όμως πει την ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΟ!
και να κυβερνήσει με Πολιτικούς! και όχι με δρούτσουγερουλάμπιρμπιλόκαταστάσεις...
αν είναι δημοκράτης...
έτσι κι αλλιώς, τα κόκκαλα του πατέρα του τρίζουν απόψε πολύ... μα πάρα πολύ...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τον πατέρα του!
Αυτός ήταν μεγαλύτερος προδότης. Ακόμα δεν έχετε καταλάβει την αποστολή της οικογένειας Παπανδρέου;

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ 200 ΔΙΣ ΚΑΙ ΜΑΔΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. ΔΙΠΛΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

αν εισαι ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ μην ονειρευεσαι οτι μπορει να σωθει αυτο το πολιτικο ΣΥΣΤΗΜΑ που εχει αυεντικα τουσ παγκοσμιουσ τοκογλυφους ΤΕΛΟΣ
ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ