ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.6.11

Καπέλωμα Βενιζέλου από την επιτροπή σοφών…


thumb
Της Μιχαλούς
Ακούγεται ότι έχει φάει τα λυσσακά του ο ΓΑΠ από την ώρα που έδωσε τα κλειδιά του κόμματος στον Βενιζέλο. Ετσι κι αλλιώς του έκατσε άσχημα και ψάχνει τρόπο να τον καπελώσει…Σκέφτεται να του φυτέψει, μέσα στο υπουργείο, συμβούλιο εμπειρογνωμόνων, όπου  θα συμμετέχουν κυρίως τραπεζίτες και στελέχη (νυν και πρώην) του ΣΕΒ, της απολύτου εμπιστοσύνης του…Σκοπός του λέγεται ότι είναι είτε να επηρεάζει τις αποφάσεις του νέου τσάρου της οικονομίας, ώστε αυτές να μην παρεκκλίνουν στο παραμικρό από το πνεύμα του μνημονίου, είτε να προχωρήσουν τα σενάρια που θέλουν την χώρα μας να μπαίνει στη ρότα της ήπιας αναδιάρθρωσης.
Έτσι στην μάχη να κρατήσει και την δική του γραμμή στην οικονομική πολιτική του, που με τόσο κόπο μας επέβαλε(!), ενδέχεται να ρίξει τον Λουκά Παπαδήμο,  τον Γιάννη Στουρνάρα, τον Βασίλη Ράπανο, τον Απόστολο Ταμβακάκη, τον Θόδωρο Πανταλάκη, τον Νικόλαο Καραμούζη , τον Τάσο Γιαννίτση, τον Γκίκα Χαρδούβελη και τον Παντελή Τζωρτζάκη.
Ενδιαφέρον όμως  θα έχει και η αντίδραση Βενιζέλου στην επιβολή της υπόγειας κηδεμονίας που του στήνει, ο Παπανδρέου …

Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: