ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.6.11

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΑΠ ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ


Χωρίς Κάθαρση με υποδειγματική τιμωρία οι χούντες διαδέχονται η μιά την άλλη. Αν δεν πέσουν κεφάλια δεν σταματούν ούτε η ρεμούλα, ούτε η προδοσία
 

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΒΙΑ!

 

ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΤΡΕΣ

Ο κατοχικός πορδυπουργός της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης της Αθήνας έθεσε λέει ζήτημα δημοψηφίσματος για πρώτη φορά στον άτυχο τόπο μας από εκείνο του 76 που έδιωξε τον τέως…  Στο αμέσως προηγούμενο διάστημα είχε μιλήσει για δημοψήφισμα ο αμερικανοτσολιάς Δασκαλόπουλος πρόεδρος του ΣΕΒ ελέω Πρεσβείας όλοι εννοούν, αφού είναι από 5ετίας χωρίς δική του επιχείρηση.  
Κατά το τρέχον ρεπορτάζ ο ελληνοαμερικανός γιωργάκης εμφανίζεται τώρα  πρόθυμος να εξετάσει το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος με στόχο την ευρύτερη δυνατή συναίνεση στο Μνημόνιο ΙΙ και στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα επιπλέον δανεισμού το οποίο ξεκίνησε να αφορά σε 55 δις κι έφτασε αισίως χθές σε 100 δις (κατά το Σπήγκελ). Ζήτησε μάλιστα από τον Υπουργό Εσωτερικών να φέρει τις απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις που επιτρέπουν να εφαρμοστεί όταν χρειαστεί αυτή τη δημοκρατική πρόβλεψη του σημερινού Συντάγματος.
Ολα αυτά γίνονται με τον πολύ τον κόσμο στους 5 δρόμους ανάστατο, με τεράστια ποσοστά ανεργίας παρά την κοροϊδία των στατιστικών, να βρίσκεται στο κατώφλι της μεγάλης φτώχειας αφού η πραγματική οικονομία έχει φάει στοπ και αρμέγεται ανηλεώς ένα χρόνο τώρα από τα γκανγκστερικά μέτρα-φωτιά του Μνημονίου Ι.
«Οι αλλαγές προϋποθέτουν μια νέα θέσμιση αν θέλετε, της ελληνικής δημοκρατίας, όχι την κατάλυσή της. Όχι τη βία, αλλά τη συμμετοχή και τη συνεργασία. Όχι την αυθαιρεσία, αλλά την ευνομία και την αλλαγή, τη δημοκρατική αλλαγή»,  ανέφερε ψάχνοντας πάλι για κορόϊδα το μεταμοντέρνο κάθαρμα που φέρνει την καταστροφή της ελλαδάρας μας.
Να σημειωθεί ότι οι πράχτωρες-εισπράχτωρες της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης αποκρύπτουν το νέο Μνημόνιο και τη νέα δανειακή σύμβαση, ακριβώς όπως απέκρυψαν και την πρώτη, άρα κανείς δεν γνωρίζει πλήρως γιατί πράμα μιλάμε. Επίσης είναι σαφές ότι ο δανεισμός γίνεται χωρίς διαπραγμάτευση από την πλευρά τους μέσα σε πλήρη αδιαφάνεια που σημαίνει ότι διανέμονται θηριώδεις μίζες για να κάνουν ΟΛΟΙ το κορόϊδο. 
Κανείς από τους εντός της Βολής δεν τους αντιπολιτεύεται “από τα αριστερά” ή “από τα “δεξιά”,  κανείς δεν ζητάει εκλογές, ΟΛΟΙ κοροϊδεύουν.  Κανείς δεν δηλώνει πρόθυμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της άτυχης Ελλάς λες και έχουμε πανούκλα ένα πράμα σαν τόπος συνολικά… ((
Εμείς ας πάρουμε στα σοβαρά την πρόταση για το δημοψήφισμα, αφού έτσι κατ’ αρχήν είναι θεσμός εκβάθυνσης της δημοκρατιας .
 Είναι σαφές λοιπόν ότι ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη κι ένα δημοψήφισμα δε σημαίνει δημοκρατία!
 
Η δημοκρατία θέλει ΘΕΣΜΟΥΣ (που να μην είναι διεφθαρμένοι και κρατικά ελεγχόμενοι όπως εδώ).
 
Η δημοκρατία θέλει ΔΟΜΕΣ (που να μην είναι κομμένες και ραμμένες στη λογική της ασύδοτης κεντρικής εξουσίας όπως εδώ).
 
Η δημοκρατία θέλει ΠΑΙΔΕΙΑ.
 
Η δημοκρατία θέλει ‘αρετή και τόλμη’, αυτό το έχουμε παπαγαλίσει πολλές φορές αλλά δεν το έχουμε εννοήσει.
 
Εδώ βγαίνει κυβέρνηση με υποσχέσεις και ψέματα ασύστολα μια στα 4 χρόνια κι έπειτα κάνει ότι γουστάρει. Είναι αυτό δημοκρατία; Κι αν η κοινή λογική δεν αρκεί, η αποχή του κόσμου από τις εκλογές αυτό σημαίνει: ‘Δεν το αναγνωρίζω ως δημοκρατία κύριοι αυτό το πολίτευμα! Ότι και να ψηφίσω εγώ στις εκλογές, στην εξουσία θα βρίσκονται άνθρωποι που έχουν φιλτραριστεί μέσα από διεφθαρμένα κυκλώματα για να εξυπηρετούν κάποιους άλλους, όχι εμένα τον πολίτη, όχι τη χώρα μου’.
 
Δημοψήφισμα να γίνει, αλλά όχι ένα και όχι στημένο στα μέτρα του (όποιου) πρωθυπουργού, με εκβιαστικό τρόπο και για να δικαιολογήσει την ασυδοσία του.
 
Nα ξέρουμε και τι προβλέπει το Σύνταγμα για τα δημοψηφίσματα.
 
 
Η παράγραφος 2 του άρθρου 44 του Συντάγματος προβλέπει τις προϋποθέσεις διεξαγωγής δημοψηφίσματος.
 
Αρθρο 44: (Πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, δημοψηφίσματα, διαγγέλματα)
 
2. O Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκηρύσσει με διάταγμα δημοψήφισμα για κρίσιμα εθνικά θέματα, ύστερα από απόφαση της απόλυτης πλειοψηφίας του όλου αριθμού των βουλευτών, που λαμβάνεται με πρόταση του Yπουργικού Συμβουλίου.
 
Δημοψήφισμα προκηρύσσεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με διάταγμα και για ψηφισμένα νομοσχέδια που ρυθμίζουν σοβαρό κοινωνικό ζήτημα, εκτός από τα δημοσιονομικά, εφόσον αυτό αποφασιστεί από τα τρία πέμπτα του συνόλου των βουλευτών, ύστερα από πρόταση των δύο πέμπτων του συνόλου και όπως ορίζουν ο Kανονισμός της Bουλής και νόμος για την εφαρμογή της παραγράφου αυτής.
 
Δεν εισάγονται κατά την ίδια περίοδο της Bουλής περισσότερες από δύο προτάσεις δημοψηφίσματος για νομοσχέδιο.
Ας πάμε ανάποδα στην ιστορία της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης του ΓΑΜΑΠ και ΣΙΑ.
 
Για πρώτη φορά στην ιστορία του διεθνούς δικαίου εμφανίζεται τέτοιο κείμενο (η δανειακή σύμβαση που υπέγραψε ο ΥΠΟΙΚ μόνος του) υποτέλειας μιας χώρας σε ιδιώτες δανειστές. Απεμπολέσαμε ‘οικειοθελώς’ εθνική κυριαρχεία άνευ όρων και αμετάκλητα (ρητή αναφορά). Και με κατάφορα αντισυνταγματικό τρόπο, δεν πέρασε καν απο την βουλή με βάση μια τροπολογία ψηφισμένου ήδη νόμου (?)
 
Αντί λοιπόν για σοβαρή αντιμετώπιση του θεσμικού ζητήματος που ολοένα και διογκούται μέρα με τη μέρα,  έρχονται τώρα οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι σαν άλλοι Δρ. Τζέκιλ εμφανίζονται με αυξημένη δημοκρατική ευαισθησία, οι ίδιοι δηλαδή που ισοπέδωσαν το σύνταγμα, οι ίδιοι που κατέλυσαν συνειδητά κάθε έννοια και έκφανση της δημοκρατίας, οι ίδιοι που παρέδωσαν (‘αμαχητί’) την εθνική μας κυριαρχεία σε ανεξέλεγτα κερδοσκοπικά χέρια με την δυνατότητα μάλιστα εκχώρησης των απαιτήσεων τους σε τρίτους και τι λένε τώρα αυτοί οι άνθρωποι; Οτι δεν αποκλείουν την πιθανότητα διενέργειας… τι; διενέργειας; ναι ναι διενέργειας!! διενέργειας ποιανού πράγματος; τι;;; δεν άκουσα καλά…. το επαναλαμβάνεις αργά και λίγο πιο δυνατά σε παρακαλώ….. αν θες πες το και σε συλλαβές….. σε παρακαλώ… θέλω να μάθω…. ΔΗ ΜΟ ΨΗ ΦΙ ΣΜΑ ΤΟΣ;;;!!! Δημοψηφίσματος είπες!!!!! ςςςςςςςςς μας ακούνε……. ακούς εκεί…. δη… μο… ςςςςςς… ςςςςςςςςς….
 
Μήπως εδώ υπάρχει μια τεράστια αντίφαση;;;
 
Και οι Τρώες όταν είδαν το ξύλινο άλογο τι να πρωτοσκέφτηκαν άραγε…;

Δεν υπάρχουν σχόλια: