ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.6.11

Πέτρες και μπουκάλια κατά της Άννας Νταλάρα στου Ζωγράφου

Στη λίστα των μελών της κυβέρνησης που έζησαν από κοντά το θυμό των πολιτών μπήκε τη Δεύτερα και η υφυπουργός Εργασίας, Άννα Ντάλαρα. Φυγαδεύτηκε με μηχανή αφού ολοκλήρωσε την ομιλία της.



Η κα Ντάλαρα, συνοδευόμενη από μικρή αστυνομική δύναμη, βρέθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου για να μιλήσει σε κομματική εκδήλωση και να ενημερώσει τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ για το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και τη γραμμή της κυβέρνησης.
Περίπου στις 19:40 και ενώ η υφυπουργός Εργασίας βρισκόταν μέσα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, περίπου 100 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί απέξω, τη γιούχαραν και πήγαν να μπουν και μέσα στην αίθουσα. Το σύνθημα «κλέφτες, κλέφτες» ακούστηκε και αυτή τη φορά.
Μια διμοιρία των ΜΑΤ έφτασε στο σημείο και δέχτηκε την επίθεση των συγκεντρωμένων με νεράτζια, πέτρες και μπουκάλια. Οι άνδρες των ΜΑΤ απάντησαν με χημικά. Η υφυπουργός Εργασίας, αφού ολοκλήρωσε την ομιλία της, αποχώρησε από το σημείο με μηχανή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί ελαφρά και μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η υφυπουργός Εργασίας γίνεται στόχος φραστικής επίθεσης. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί όταν επισκέφθηκε την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Περιστέρι.

newsIt


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να αφήσουν όλοι οι βουλευτές τις δημόσιες εμφανίσεις σε πολιτιστικά κέντρα, καπή, κλπ είδους δημόσιες εμφανίσεις, οι οποίες είναι πλέον προκλητικές και να κάτσουν όλοι στα γραφεία τους να δουλέψουν.